To je to što me zanima!

Udarile u ogradu pa sletjele s autoceste, obje teško ozlijeđene

Do prometne nesreće došlo je jer je 53-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom slovenskih registracijskih oznaka zbog nedržanja strane kretanja izgubila nadzor nad upravljačem
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na dionici autoceste A3 Bregana-Lipovac kod Rešetara u utorak popodne oko 14 sati dvije osobe teško su ozlijeđene.

Do prometne nesreće došlo je jer je 53-godišnjakinja, državljanka Sjeverne Makedonije, upravljajući osobnim automobilom slovenskih registracijskih oznaka zbog nedržanja strane kretanja izgubila nadzor nad upravljačem te kotačima automobila zahvatila travnatu površinu, udarila u smjerokazne stupiće i odbojnu ogradu a potom s vozilom sletjela u odvodni kanal.

- U slijetanju s kolnika teško su ozlijeđene 53-godišnja vozačica i njezina 23-godišnja suputnica. Liječnička pomoć pružena im je u bolnici u Novoj Gradiški i zadržane su na liječenju. Protiv 53-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja nesreće u cestovnom prometu - priopćila je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nezgodni 22.07.2020.

    Opet ponavljam. ''Ukleta cesta'' s desetinama saobraćajki. Blizu je poginuo i Toše...

  • Stipe_ćubi 22.07.2020.

    Slovenci voze kao da su na pisti kad dođu u hr. Čast izuzetcima Al velika većina leti

Komentiraj...
Vidi sve komentare