To je to što me zanima!

Udarili ga bocom, zalili pivom i ukrali 16.500 kn. 'Pali' jer su kupovali s ukradenom karticom

Osumnjičeni 54-godišnji muškarac kasnije je ukradenom bankovnom karticom kupovao po trgovinama, a iz jedne trgovine krao je i meso i suhomesnate proizvode
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjom ženom i 54-godišnjim muškarcem koji su početkom lipnja u parku u Ulici Rudolfa Bićanića na području Trešnjevke ozlijedili i opljačkali 43-godišnjeg muškarca.

SNIMKA IZ ZAGREBA VIDEO Zaštitar se u trgovačkom centru sukobio s muškarcem: 'Kradeš? E, nećeš više krasti!'

Žena ga je prvo staklenom bocom udarila po glavi i zalila ga pivom da bi mu zatim iz torbice ukrala 16 i pol tisuća kuna, a ostatak stvari je razbacala po tlu. Tada mu osumnjičeni muškarac s tla uzima novčanik iz kojeg je ukrao bankovnu karticu kojom je kasnije u 7 navrata po trgovinama kupovao razne proizvode. Za vrijeme pljačke ozlijeđeni muškarac pokušao je mobitelom pozvati policiju zbog čega mu je osumnjičeni 54-godišnjak na kraju razbio mobitel.

Osumnjičeni 54-godišnjak je sredinom lipnja u Jablanskoj ulici na Trešnjevci iz jedne trgovine ukrao više mesnatih i suhomesnatih proizvoda. U krađi ga je uhvatio zaštitar trgovine koji ga je zadržao do dolaska policije, a ukupna materijalna šteta ovih krađa iznosi oko 18 tisuća kuna.

CILJAO KVARTOVSKE DUĆANE U mjesec dana na 14 dućana: Pao serijski razbojnik u Zagrebu

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni muškarac i žena predani su pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće poslano je i nadležnom državnom odvjetniku, izvijestili su iz zagrebačke policije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mark13 23.06.2021.

    Ekipa iz Čakovca to radi. Nađu žrtvu uglavnom kad kupiš nekaj od njih tipa auto po jeftinoj cijeni onda dođu po lovu njih trojca i počne maltretiranje a glavni akter je žena jer znaju da niko nesmije da ju udari jer si automatski kriv. Udarila tipa u glavu bocom, bacila se na njegovu torbicu i izvukla mu lovu frend je skočil i uzel lovu ali ga je počela gristi za tu ruku dok nije ispustil lovu....

  • crni golf 4 vrata 22.06.2021.

    .. njihov dan se obilježava danas.

  • MateCro 22.06.2021.

    Država Hrvatska. Raj za lopove i uhljebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare