To je to što me zanima!

Djevojka i 'otmičar' izljubili se pred policajcima: 'Nije me oteo'

MOSTAR: Jutros je oko dva sata Aldin (23) presreo vozilo u naselju Konjusi i iz njega izvukao 23-godišnju djevojku. Srušio ju je na pod, udario više puta i uvukao u svoje vozilo...
Vidi originalni članak

Mladić Aldin Šteko (28) koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak oteo djevojku A. F. (21) predao se u ponedjeljak navečer policijskoj postaji u Mostaru, potvrdio je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Marić je kazao kako su se mladić, ali i djevojka koju je oteo, zajedno pojavili ispred policijske postaje u popodnevnim satima, gdje je djevojka negirala da je Šteko oteo. 

DRAMA U MOSTARU Iz auta izvukao djevojku (23), udario ju više puta, a onda oteo

- Žrtva je odustala od prijave, mladić je dobio samo prekršajnu prijavu i pušten je na slobodu. Izljubili su se pred policajcima i otišli, kazao je Marić.

Podsjećamo, policija je uhitila Aldina zbog  pucnjave, ali i pokušaja razbojništva, međutim to nije bilo dovoljno da Aldin završi na duže vremena iza rešetaka.

Jutros je oko dva sata iza pola noći, presreo vozilo u naselju Konjusi i iz njega izvukao 23-godišnju djevojku. Srušio ju je na pod, udario više puta i uvukao u svoje vozilo. Nakon ovoga se s djevojkom udaljio u nepoznatom pravcu.  

Idi na 24sata

Komentari 31

  • cimerrr 09.01.2018.

    Srušio je na pod i iscipelario,pa oteo? Ako nema otmice,cipelarenja je bilo i za to ga je trebalo zatvoriti na mjesec dana da ohladi. Očito je da ga se djevojka boji.

  • IvančicaMaković 09.01.2018.

    I onda,jednoga dana kad te taj tip ubije bit će svi krivi.Od policije do sudstva...a ljudi će pljuvati po svima osim po tebi...Dala bih ti i ja sada par roditeljskih.Onako,za svaki slučaj kad ti mama i tata već nisu usadili neko zdravo razmišljanje...

  • Cippiripi 09.01.2018.

    Pećinska ljubav. Toljagom po glavi 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare