To je to što me zanima!

Udario dva auta i kombijem sa skoro 2 promila pao u provaliju

Dok se vozio Splitskom ulicom, vozač (48) udario je prvo u dva automobila, a potom upao u provaliju duboku oko pet metara. On je lakše ozlijeđen, a kombi su morali izvlačiti dizalicom
Vidi originalni članak

Vozač (47) kombija koji je u petak navečer izletio s ceste u provaliju u Splitskoj ulici u Zadru imao je 1,88 promila, a prije pada je udario i dva automobila, utvrdila je policija. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok je vozio kombi Splitskom ulicom kod dvorane Višnjik, vozač se nepropisno prestrojio u lijevu traku i stražnjim dijelom kombija udario u auto zadarskih registracija kojim je upravljao muškarac (30). Taj se automobil, kojeg je vozio 30-godišnjak, odbio te udario frontalno u automobil koji je nailazio iz suprotnog smjera, kojim je upravljala žena (40). Nakon toga je kombijem upao u provaliju iz koje su dizalicom morali izvlačiti kombi. 

Kako se doznaje, Hitnu pomoć pozvale su djevojke koje su bile na treningu u obližnjoj dvorani te su vozača izvukle iz kombija. No, utvrđeno je kako je zadobio lakše ozljede. Ostali sudionici prometne nesreće nisu ozljedjeni niti su pili alkohol.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 10.02.2019.

    zaboravio je da su 10 metara dalje stepenice ako je zelio parkirati

  • 09.02.2019.

    Provalija duboka tri metra? Wow!!!!!

  • 09.02.2019.

    Još nisam vidio kombi s 2 promila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare