To je to što me zanima!

Udario ga bez povoda, a onda se potukao s dvoje tinejdžera

Zasad su liječničku pomoć zatražila tri muškarca. Maloljetni hrvatski državljanin i 36-godišnji talijanski državljanin  koji su lakše ozlijeđeni, a težina ozljeda 18-godišnjaka još nije utvrđena
Vidi originalni članak

Kao što smo već izvijestili, u Vlašićevoj ulici u Poreču u ponedjeljak je došlo do tučnjave u kojoj je sudjelovali više ljudi. Policija je odmah pristigla na mjesto događaja te je tada daljnji sukob prestao. Tri osobe zatražile su liječničku pomoć, a neki od sudionika i na ispitivanju. Sada se znaju sve okolnosti spomenuta incidenta.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da je oko 20 sati na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Mate Vlašića, 51-godišnjak bez ikakvog povoda prišao 36-godišnjem talijanskom državljaninu i udario ga nekoliko puta u glavu, nakon čega je dotični otišao s mjesta događaja. 

Oko 21.15 sati,  na kolniku spomenute ulice u prometu su se susreli 51-godišnjak koji je bio u Fiatu sisačke registarske oznake, i dvojica 18-godišnjaka koji su bili u Alfi daruvarske registarske oznake. 

Muškarci su se ponovno fizički sukobili, pri čemu su dvojica 18-godišnjaka napala šipkama starijeg muškarca, no 51-godišnjak je uspio oduzeti jednom od njih oteti šipku te njome izudarati ih nekoliko puta, pri čemu im i prijetio smrću. 

Tada je na mjesto događaja pristiglo još osoba koje su se uključile u sukob, a među njima i maloljetnici. No nakon dolaska policije, tučnjava je prestala.

Zasad su liječničku pomoć zatražila tri muškarca. Maloljetni hrvatski državljanin i 36-godišnji talijanski državljanin  koji su lakše ozlijeđeni, a težina ozljeda 18-godišnjaka koji je dobio udarce šipkom za sada još nije utvrđena. 

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 51-godišnjak počinio kaznena djela prijetnje, tjelesne ozljede i povrede djetetovih prava, te se protiv njega podnosi kaznena prijava u redovnom postupku. Protiv dvojice 18-godišnjaka podnosi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu na meritornu odluku zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju. Policija nastavlja istraživanje cijelog slučaja.

U tučnjavi u Novigradu šestero ozlijeđenih

U nedjelju, 23. lipnja oko 21.15 sati, na Velikom trgu u Novigradu sukobile su se dvije skupine, i to s jedna strane muškarci u dobi od 40, 67, 24,i 35 godina, te s druge strane 42 i 33-godišnjak, 38-godišnja državljanka Sjeverne Makedonije i 53-godišnji državljanin Srbije. Sudionici događaja su se međusobno udarali rukama i nogama, a pritom su lakše ozlijeđeni muškarci u dobi od 67-godišnjak, 35-godišnjak, 42-godišnjak, 38-godišnja državljanka Sjeverne Makedonije i 53-godišnji državljanin Srbije, a ozlijede je zadobio i jedan maloljetnik koji je bio prisutan, no nije sudjelovao u sukobu.

Kako neslužbeno doznajemo, zbog otimanja gostiju i konkurencije sukobili su se vlasnici ugostiteljskih radnji El Gato i Al mare.

Protiv svih ljudi koje su sudjelovali u sukobu policija će podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Roy Ban 26.06.2019.

    Ljeto je preplane se....

  • 26.06.2019.

    Medulin,Rovinj,Novigrad,Umag... sve neka talijanska imena restorana ali gospodo tu nema hrvatskog vlasnika ni hrvatskog restorana.I da...oni nemaju problema sa radnom snagom.I da...oni nemaju problema niti sa inspekcijama.I da...oni su svi glasači IDS-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare