Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Udario ga bez povoda, a onda se potukao s dvoje tinejdžera

Zasad su liječničku pomoć zatražila tri muškarca. Maloljetni hrvatski državljanin i 36-godišnji talijanski državljanin  koji su lakše ozlijeđeni, a težina ozljeda 18-godišnjaka još nije utvrđena

4 komentara

Kao što smo već izvijestili, u Vlašićevoj ulici u Poreču u ponedjeljak je došlo do tučnjave u kojoj je sudjelovali više ljudi. Policija je odmah pristigla na mjesto događaja te je tada daljnji sukob prestao. Tri osobe zatražile su liječničku pomoć, a neki od sudionika i na ispitivanju. Sada se znaju sve okolnosti spomenuta incidenta.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da je oko 20 sati na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Mate Vlašića, 51-godišnjak bez ikakvog povoda prišao 36-godišnjem talijanskom državljaninu i udario ga nekoliko puta u glavu, nakon čega je dotični otišao s mjesta događaja. 

Oko 21.15 sati,  na kolniku spomenute ulice u prometu su se susreli 51-godišnjak koji je bio u Fiatu sisačke registarske oznake, i dvojica 18-godišnjaka koji su bili u Alfi daruvarske registarske oznake. 

Muškarci su se ponovno fizički sukobili, pri čemu su dvojica 18-godišnjaka napala šipkama starijeg muškarca, no 51-godišnjak je uspio oduzeti jednom od njih oteti šipku te njome izudarati ih nekoliko puta, pri čemu im i prijetio smrću. 

Tada je na mjesto događaja pristiglo još osoba koje su se uključile u sukob, a među njima i maloljetnici. No nakon dolaska policije, tučnjava je prestala.

Zasad su liječničku pomoć zatražila tri muškarca. Maloljetni hrvatski državljanin i 36-godišnji talijanski državljanin  koji su lakše ozlijeđeni, a težina ozljeda 18-godišnjaka koji je dobio udarce šipkom za sada još nije utvrđena. 

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 51-godišnjak počinio kaznena djela prijetnje, tjelesne ozljede i povrede djetetovih prava, te se protiv njega podnosi kaznena prijava u redovnom postupku. Protiv dvojice 18-godišnjaka podnosi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu na meritornu odluku zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju. Policija nastavlja istraživanje cijelog slučaja.

U tučnjavi u Novigradu šestero ozlijeđenih

U nedjelju, 23. lipnja oko 21.15 sati, na Velikom trgu u Novigradu sukobile su se dvije skupine, i to s jedna strane muškarci u dobi od 40, 67, 24,i 35 godina, te s druge strane 42 i 33-godišnjak, 38-godišnja državljanka Sjeverne Makedonije i 53-godišnji državljanin Srbije. Sudionici događaja su se međusobno udarali rukama i nogama, a pritom su lakše ozlijeđeni muškarci u dobi od 67-godišnjak, 35-godišnjak, 42-godišnjak, 38-godišnja državljanka Sjeverne Makedonije i 53-godišnji državljanin Srbije, a ozlijede je zadobio i jedan maloljetnik koji je bio prisutan, no nije sudjelovao u sukobu.

Kako neslužbeno doznajemo, zbog otimanja gostiju i konkurencije sukobili su se vlasnici ugostiteljskih radnji El Gato i Al mare.

Protiv svih ljudi koje su sudjelovali u sukobu policija će podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Možda vas zanima i ovo:
Message