To je to što me zanima!

Udario ga pitonom po licu jer mu se žalio na glazbu

Tony je pitona omotao oko vrata te se prošetao motelom Executive. Jeffrey tvrdi kako ga je on pitonom udario po licu jer mu se žalio na glazbu
Vidi originalni članak

Tony Smith (29) čuvao je prijateljevog ljubimca, pitona Moudkaiija starog 12 godina te ga je odlučio malo prošetati po motelu u kojem je odsjeo u američkom Rock Hillu. Pitona je omotao oko vrata te se prošetao motelom Executive. Gost motela, Jeffrey Culp (47) tvrdi kako ga je Tony pitonom udario po licu jer mu se žalio na preglasnu glazbu. Culp inače ima fobiju od zmija te je zamalo doživio srčani udar nakon što ga je piton od 1,2 metra navodno ugrizao.
- Da ga je zmija ugrizla posljedice bi bile puno gore. Piton ima 100 zuba - rekao je Smith. Vlasnik 'kućnog ljubimca' Tim Villejoin istaknuo je kako pitoni ostavljaju velike ugrize. Rekao je kako Culpov ožiljak na licu više izgleda kao rana od žileta. Villejoin je dodao kako je Moudkaii jako umiljat te da u 12 godina nije nikoga ugrizao. Smitha je policija pritvorila zbog fizičkog napada. Odredili su mu jamčevinu od 5900 kuna. Culp je rekao kako je  spreman povući prijavu ukoliko mu se Smith pismeno ispriča. Smith je zaključio da se neće ispričati jer nije učinio ništa loše.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Picok 20.04.2010.

    ahaaa, ipak se radi o zmiji :D uff ti pitoni

  • 20.04.2010.

    kako bi to izgledalo da mu je kucni ljubimac tvor?

  • amer27 20.04.2010.

    Jebaj ti to buraz, zatvoriti i takav hotel i one koji to dopuštaju u njemu !!! ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare