To je to što me zanima!

Udario ih kamion: Na Facebook su uživo emitirale - svoju smrt

Dvije mlade djevojke iz Pennsylvanie nedavno su izgubile život nakon što je u njihov automobil udario kamion. Nažalost, to su uživo mogli vidjeti i njihovi brojni prijatelji.
Vidi originalni članak

Brooke Miranda Hughes (18) i njena prijateljica vozile su se poprilično sporo u desnoj traci državne ceste kod Tobyhanne. Iz nekog razloga, Brooke se usred vožnje odlučila videom uključiti uživo na Facebook. 

- Čekaj, mi idemo uživo, upitala ju je u jednom trenutku njena prijateljica i suvozačica Chaniya Morrison Toomey

Umjesto odgovora, njihovi su prijatelji i poznanici na Facebooku vidjeli bljesak farova, a nakon toga i zvuk škripe guma i - udarac. U njih je udario ogroman šleper. Bila je ponoć. 

Djevojke nisu imale šanse, poginule su na licu mjesta. Prijenos uživo na Facebook je potrajao još punih sedam minuta. Na samom kraju se čuje muški glas, a onda i lice vozača kamiona koji je prošao bez ozljeda, piše ABC News.  

Policija je prvotno objavila da su djevojke sporo vozile jer su imale jednu praznu gumu, no kasnije su se ispravili rekavši da je nemoguće utvrditi u kakvom je stanju bio automobil prije nesreće jer je u potpunosti uništen.  

Što se pak videa tiče, reagirao je sam Facebook koji je maknuo stravičan video sa profila nesretnih djevojaka, a pristup snimci sada ima isključivo policija kojoj će to pomoći u istrazi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 12.12.2016.

    Bože sačuvaj !

  • black_cat 12.12.2016.

    ljudi su postali opsjednuti lajkovima...što više imaš lajkova, mjerilo je očito da vriše vrijediš...Fejs je platforma koja je ljude pretvorila u nacrisoidna bića

  • Kiklopp 12.12.2016.

    Valjda su sad sretne jer su dobile puno lajkova... Glupostima nikad kraja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare