To je to što me zanima!

Udario Kineza autom, vozio ga na haubi pa se zabio u Škodu...

Mladić (19) došao je u svom Fiatu na raskrižje s Flavijskom ulicom u Puli gdje se nalazi pješački prijelaz. No, nije se uspio na vrijeme zaustavit. Kinez (28) u tom trenutku prelazio je cestu. Završio je na haubi auta...
Vidi originalni članak

U prometnoj koja se dogodila 27. prosinca oko 7.10 sati u Ulici Nimfeja u Puli, teško je ozlijeđen pješak.

Naime, mladić (19) je vozio automobil Fiat pulske registarske oznake. U trenutku kad je došao do raskrižja s Flavijevskom ulicom, gdje je obilježen pješački prijelaz, nije uspio na vrijeme zakočiti pa je prednjim dijelom udario u državljanina Kine (28) koji je upravo tada prelazio preko pješačkog prijelaza.

Nakon udara u pješaka, nastavio je voziti, dok se na prednjem dijelu vozila nalazio Kinez. Skupa s njim udario je u  parkirani automobil Škoda, njemačke registarske oznake.

Od siline udara pješak je tada pao na kolnik i u nesreći zadobio teške ozlijede. Zadržan je na liječenju u pulskoj Općoj bolnici.

Protiv 19-godišnjaka se podnosi kaznena prijava jer je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cisab 10.01.2020.

    Pet metara od pjesackog prelaza smatra se pjesacki prelaz. Nije bitno u sto je pjesak gledao, nego obijesna voznja devtnaestogodisnjaka, inace sina od istaknutog HDZ ovca. Nista se malom nece desiti, ne brinite, tata ce sve rijesiti. Bar je to jednostavno, ako su svi uspjeli svoje sinove osloboditi krivnje za ovakva i slicna nedjela zasto nebi i ovaj

  • JosipKnezevic_1 02.01.2020.

    Možda kroz članak treba poštelati priču kako bi bila povoljnija za vozača?

  • Ivan Horvat 123 31.12.2019.

    Kinez je bio 4metra od pješačkog, i nije se autom zabio u škodu već u stupić kraj ceste,a stupić se naslonio na škodu. I Kinez je rekao da nije bio na pješačkom već par metara od njega, i gledao u mobitel. Barem malo provjerite priču prije pisanja ovakvih gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare