To je to što me zanima!

Udario u kućicu i pomaknuo je: Na toj strani sjedila blagajnica

Hitna pomoć je bila tamo, a zvali su i vatrogasce da pomognu izvaditi ljude iz auta - govori nam čitatelj koji je snimio fotografiju. Očevid je u tijeku, a težina ozljeda bit će poznata po njegovom završetku
Vidi originalni članak

Danas poslijepodne je na naplatnim kućicama Sveta Helena, na A4 kod Zagreba, automobil punom brzinom naletio na dva vozila koja su čekala plaćanje cestarine. Potom je snažno udario u naplatnu kućicu i to u stranu na kojoj je sjedila blagajnica. Cijelu je kućicu uspio pomaknuti.

Automobil je završio na boku, a ozlijeđeno je četvero ljudi.

- Hitna pomoć je bila tamo, a zvali su i vatrogasce da pomognu izvaditi ljude iz auta - govori nam čitatelj koji je snimio fotografiju. 

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom. Prvi automobil u nizu također je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara naprijed, javlja RTL.

Prema neslužbenim podacima bračni par s djetetom u jako je teškom stanju, navodno su u induciranoj komi. Više će biti rečeno u službenom policijskom izvješću.

NA A4 KOD SV. HELENE Kaos na kućicama: U nesreći smrskali auto, spašavali 4 ljudi

Ovo je već druga teška prometna nesreća na naplatnoj postaji Sv. Helena u zadnjih godinu dana. 

Idi na 24sata

Komentari 136

  • gvagec 12.07.2019.

    Ljudi zaista stravično voze, najbolji su mi oni koji se zalete po sporednoj i koče u zadnji čas tak da moraš malo ići lijevo jel neznaš dali bu izašel van na glavnu ili bu zabremzal, a iz suprotnog traka da ti naleti nekaj eto prilike za bolnicu ........................................

  • gepardzg 12.07.2019.

    Lijepo napisite da je krivac tatin sin iz cakovca u novo bjesnom bmw-u . A ne kriti tu informaciju .

  • belladonna 12.07.2019.

    Noćna mora! Da nastradam ni kriva ni dužna! Užas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare