To je to što me zanima!

Udario u policijsko vozilo i pobjegao, policija ga pronašla

Policijskom službeniku (44) koji je sjedio u policijskom automobilu pružena je liječnička pomoć u bolnici na riječkom Sušaku jer je zadobio lakše ozljede
Vidi originalni članak

 U subotu oko 00,40 sati policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka na području Marčelja u Viškovu pokušali su zaustaviti teretno vozilo VW Caddy, davanjem svjetlosnih i zvučnih signala. Vozač se nije zaustavio na znakove policije već je prednjim bočnim dijelom svog vozila udario u policijski auto. Zbog udara policijsko vozilo je skrenulo u lijevo te svojim prednjim dijelom udarilo u metalni stup i metalna vrata na ulazu u dvorište 39-godišnjaka iz Viškova. Niti nakon toga vozač Caddya nije stao već je odjurio s mjesta prometne nesreće. Policijskom službeniku (44) koji je sjedio u policijskom automobilu pružena je liječnička pomoć u bolnici na Sušaku jer je zadobio lakše ozljede. Na policijskom vozilu je nastala totalna šteta.

- Zahvaljujući temeljitom i predanom radu policije koja je detaljno provjerila svaku raspoloživu informaciju policijski službenici Postaje prometne policije pronašli su vozača koji je noćas upravljao vozilom VW Caddy  i izazvao prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen policajac - javila je Ankica Kolić glasnogovornica Primorsko-goranske policije. 

Počinitelj je 30-godišnjak s područja Viškova te je priveden na kriminalističko istraživanje. Policija je utvrdila kako je Caddyju registracija istekla još 2009. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Kralj_Lezaljki 28.01.2013.

    sugavi panduri.kakav je to nacin zaustavljanja.volio bi cut i pricu iod vozaca caddya a ne samo ovu pandursku verziju di su oni uvjek bogovi a drugi gamad

  • user_89542 27.01.2013.

    Ja redovno blicam, blendam takvim vozačima..iz solidarnosti!! Činjenica je da određen broj vozača mojim blicanjem izbjegne kaznu ali i pregazi nečije dijete u budućnosti ali vozačka solidarnost je jača od mene!!

  • AntunNikic 27.01.2013.

    ma čovjeku se volan malo omako i udarijo pa to se svakom može desit

Komentiraj...
Vidi sve komentare