To je to što me zanima!

Udruga Franak: Morat ćemo se politički angažirati na izborima

Nakon prosvjeda na kojem se okupilo oko 10.000 ljudi, Jurica Dobrinić iz Udruge Franak rekao je kako šanse da se vrate za pregovarački stol ovise o HNB-u
Vidi originalni članak

Nakon velikog prosvjeda u Zagrebu na kojem se okupilo oko 10.000 ljudi, Jurica Dobrinić iz Udruge Franak rekao je kako šanse da se vrate za pregovarački stol ovise isključivo o HNB-u:

- Oni kažu da izražavaju žaljenje zbog toga što smo napustili pregovore iako su i sami svjesni da nakon opetovanih zahtjeva da nam daju oni podatke svoje, nismo dobili to. A s druge strane za nekakva konkretna rješenja od bankara i banaka da se vratimo za stol - možemo samo ako dobijemo unaprijed te prijedloge pa da možemo uopće razmotriti imaju li ti prijedlozi smisla', rekao je Dobrinić za Novu TV.

Ponovio je da su njihovi zahtjevi poznati i naglasio da nitko tko je dolazio po kredit nije bio socijalni slučaj. Na pitanje ima li Udruga Franak političkih ambicija za nadolazeće izbore, Dobrinić kaže:

- Udruga Franak dosad nije bila nikako politički angažirana. Okupila je isključivo ljude zbog toga što su došli u probleme. Svi otprilike u ovoj državi počinjemo biti homo politicus, znači ljudi koji su prisiljeni baviti se politikom. Vjerojatno ćemo se izgleda morati na neki način politički angažirati. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • 27.04.2015.

    Ma da, jer nam baš fali stranaka i strančica. Imate učinkovitije načine borbe sa bankama.

  • Lina39 26.04.2015.

    Ispada da je ovo što ste radili bio uvod za osnivanje nove stranke!Pa dosta više sa tim strankama !

  • fenix77 26.04.2015.

    Udruga franak ili dužnici koji su to postali sustavnom i svojom voljom koristili malo bi vlasti i političkog angažmana. Krivi model razmišljanja da se namirite i omastite brk na teret naroda Hrvatske, a i kasno je, kasa je odavno prazna, ZNA se zbog kojeg modela i tko je osuđena stranka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare