To je to što me zanima!

Udruga iz Imotskog: Maturant zlostavljao mačku ispred škole pa ju ubio; Policija: Istražujemo

Pretpostavljamo da je maca bila vlasnička i da vlasnici žive negdje u blizini srednjoškolskog centra pa vas molimo, ako znate tko bi mogao biti vlasnik, da istog obavijestite o događaju, kažu iz udruge
Vidi originalni članak

Imotska Udruga za zaštitu životinja sv. Franjo Asiški na svojoj društvenoj mreži objavila je uznemirujuću vijest. 

Tvrde da je u utorak učenik četvrtog razreda Ekonomske škole pred srednjoškolskim centrom u Imotskom najprije mučio pa potom i ubio mačića. Sve je to radio pred drugom djecom, na ulazu u školu. 

NOVAC TROŠILI NA DROGU I KOCKANJE Zagrebačka policija uhitila je serijske pljačkaše: Napadali su strane radnike, prijetili i tukli

'Pretpostavljamo da je maca bila vlasnička i da vlasnici žive negdje u blizini srednjoškolskog centra pa vas molimo, ako znate tko bi mogao biti vlasnik, da istog obavijestite o događaju i zamolite ga da se javi nama ili policiji. Molimo i sve one dobre i savjesne ljude koji imaju još neke informacije o cijelom ovom događaju da ih jave nama ili policiji. Također molimo medije da se zainteresiraju za ovu priču i traže informacije od MUP-a odnosno PGP Imotski te da prate ovaj slučaj', objavili su na Facebooku. 

KAMIONOM U KUĆU Policija otkrila detalje nesreće u Mirkovcima: Vozač (40) nije bio pijan, curica je lakše ozlijeđena

O svemu je obaviještena i policija. 

'Policija je dobila informaciju da je jučer kod škole u Imotskom usmrćena mačka. Radimo na slučaju', kratko su potvrdili za Dalmatinski portal. Navode kako još nitko nije uhićen.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Jennifer07447 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

  • ilmare 07.02.2024.

    Ako je maturant, Ime i Prezime na sunce...Sigurno je punoljetan

  • Vesna T 07.02.2024.

    Sad i njega dotući kamenom za primjer drugima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare