To je to što me zanima!

Ugasili svjetla na autu i srušili biciklista: Opljačkali su ga

Nakon što je nemoćni čovjek pao na zemlju oni su ga zaskočili. Oteli su mu novčanik s nekoliko tisuća kuna, dokumentima te mobitel. Prije odlaska ispustili su gume na biciklu i bacili ga u polje
Vidi originalni članak

Međimurska policija traga za trojicom razbojnika koji su u ponedjeljak oko 22,30 sati na poljskom putu nedaleko naselja Kuršanca napali 60-godišnjeg muškarca kojeg su opljačkali i lakše ozlijedili. Iz policije navode da su se razbojnici osobnim automobilom koji je imao ugašena svjetla približili iza leđa muškarcu koji je bio na biciklu i udarili vozilom u stražnji kotač bicikla.

Nakon što je nemoćni čovjek pao na zemlju oni su ga zaskočili. Oteli su mu novčanik s nekoliko tisuća kuna, dokumentima te mobitel. Prije odlaska ispustili su gume na biciklu i bacili ga u polje i potom se udaljili u nepoznatom smjeru, a lakše ozlijeđenog čovjeka su ostavili.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Velečasni 1 29.05.2019.

    Pa, napišite jasno i glasno da su razbojnici cigani, ili ne smijete? Štitite ih? Pazite, sa žutim i crvenim, imenica "cigan" nije uvredljiva, oni sami sebe tako nazivaju.

  • Matador_1 29.05.2019.

    Modus operandi “drage nam manjine”

  • laki1811 29.05.2019.

    oni ne prodaju staro željezo ili maglu,to je sad novi biznis prodaja pumpi za bicikl,ako je u blizini birc plati pivu pa ti posudim pumpu

Komentiraj...
Vidi sve komentare