To je to što me zanima!

Ugljan: Vrijeđali policajce u kafiću i završili u pritvoru

U Miramare Loungeu u Preku, u kojemu je svirala preglasna glazba, policajce su vrijeđala dvojica gostiju starih 51 i 52 godine. Policija ih je privela
Vidi originalni članak

Policija je u subotu pola sata iza ponoći zajedno s inspektorima Državnoga inspektorata obilazila ugostiteljske objekte na otoku Ugljanu. U Miramare Loungeu u Preku, u kojemu je svirala preglasna glazba, policajce su vrijeđala dvojica gostiju starih 51 i 52 godine. Unatoč upozorenjima dvojac nije prestajao s uvredama, pa su ih priveli u policijsku postaju. Izmjereno im je 1,07 i 1,71 promila alkohola, te ih je policija prijavila prekršajnom sucu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • HUMI 05.06.2010.

    normalan čovik se neće tući sa policijom.. Policajac samo radi svoj posa a onaj ko je normalan će to razumiti.. i nema sukoba..

  • be yourself 05.06.2010.

    Ma dobro je...ga, kakva država takva policija, i jedni i drugi zavrijeđuju vrijeđanje ali je činjenica isto tako da svakoj budali u ovoj para državi svaki ku... smeta. Čuj ti to, glasna muzika, šta to znači? U Engleskoj ti policija dođe s uređajem i mjeri decibele a ne intervenira čim neka umorna baba ne može spavat. Ako hoćete turizam onda svirajte glasno.

  • šamar 05.06.2010.

    nadam se da su ih nabubali da se nauce pameti da im to vise ne padne na pamet pijandure glupe

Komentiraj...
Vidi sve komentare