To je to što me zanima!

Ugostitelj i konobar optuženi za silovanje Britanke na Hvaru

Splitsko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv konobara i vlasnika lokala na Paklenim otocima i to za silovanje britanske državljanke u lipnju
Vidi originalni članak

Optužnicom se ugostitelja M.I. (34.) i njegovog konobara i državljanina BiH N.S. (25) tereti za silovanje državljanke Velike Britanije (29) u lokalu na Paklenim otocima kod Hvara u lipnju ove godine. U optužnici se navodi da su spomenuti ugostitelj i konobar 11. lipnja oko 5 sati Britanku pod utjecajem alkohola bacili na pod, svladali njen otpor te je silovali. 

U kaznenom djelu 'uhvatila' ih je prijateljica silovane koja se nakratko udaljila iz lokala, a već ujutro u 6 sati policiji prijavila vlasnika lokala i konobara. 

Optuženi su saslušani kod suca i nakon toga pušteni da se brane sa slobode, a kao mjera opreza državljaninu BiH oduzeta je putovnica te se obojica moraju redovito javljati hvarskoj policiji.

Za silovanje tj. 'teško kazneno djelo protiv spolne slobode' propisana je kazna od maksimalno desetak godina zatvora

Idi na 24sata

Komentari 22

  • FomaFoma 12.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ping-pong 09.08.2014.

    Kakva licemjernost! Hrvat je u članku ugostitelj sa inicijalima, a ovaj drugi nacionalnost i inicijali. U Poreču je dečko imao puno ime i prezime, nacionalnost, sliku,gdje je išao u školu, tko mu je otac, djed, baka...... Skočili gradonačelnik, ministar turizma, svi pisani i ostali svjetski mediji. Licemjernost bez granica!

  • bloketa 09.08.2014.

    ma koja kazna, zatvor. još sezona traje, šteta je zatvorit lokal zbog samo jedne britanke :) možda ga kazne ove zime, ako ne zaborave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare