To je to što me zanima!

Ugostiteljima ipak niži PDV: Stopu će smanjiti s 25 na 13%

Nova porezna reforma bila je glavna tema sjednice HDZ-a koja je trajala kasno u noć. O tome tko će biti novi glavni tajnik stranke navodno se nije raspravljalo
Vidi originalni članak

Nakon duge sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a donesena je odluka da se stopa PDV-a ugostiteljima, od 1. siječnja 2020. smanji sa trenutnih 25 na 13 posto, javlja Dnevnik.hr. Premijer Andrej Plenković tu bi odluku trebao predstaviti u petak. 
Podsjetimo, sjednica je počela u četvrtak nešto poslije 19 sati te je trajala kasno u noć.

SASTANAK SE ODUŽIO HDZ satima dogovara reformu poreza: Svatko ima svoju ideju

Nova porezna reforma bila je glavna tema sjednice. O tome tko će biti novi glavni tajnik stranke navodno se nije raspravljalo.

'TO NEĆE ZAUSTAVITI ISELJAVANJE' Mladima veće plaće: Evo koliko više novca stiže na vaš račun

- Svatko ima svoju ideju reforme pa zato sve tako dugo traje - rekao nam je izvor iz HDZ-a nakon što je nekoliko sati proveo na sjednici.
Sa sjednice je među prvima, već nakon nekih pola sata, otišao ministar obrane Damir Krstičević. Ostali su nastavili raspravu.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • bandic563 27.07.2019.

    Koliko je ovaj narod ogranicen, znaci smanjen je pdv za hranu u restoranu, a svi pisu dal ce pojeftinit cuga, Ovako cuga ce ostat ista posto je pdv na cugu i dalje 25% nije smanjen na 13%, i povecane su trosarine na alkohol i sokove znaci jedini koji su najebali ovdje su kafici koji nemaju hranu. Informirajte se prije nego se pokusavate pravit pametni bez ikakve veze.

  • 26.07.2019.

    O takvim stvarima moraju odlučivati ekonomisti i stručnjaci a ne hrpa stranačkih beskorisnih uhljeba.

  • mrTrobec 26.07.2019.

    Već viđeno koristi su imali samo ugostitelji ni jedan nije snizio cijenu i još su tvrdili da su na rubu gubitka,biti će da puno hdzeovaca ima restorane

Komentiraj...
Vidi sve komentare