To je to što me zanima!

Ugrizla ju crna udovica, a doktor ju uputio ortopedu

Crna udovica ubola je Draginju (55) dok je radila u polju. Liječnik u Benkovcu nije prepoznao simptome te ju je poslao u zadarsku bolnicu
Vidi originalni članak

Draginja Škara (55) iz Polače kraj Zadra radila je u polju. Odjednom ju je nešto zapeklo u stopalu. Kako se bol pojačavala Draginja je odlučila otići kod liječnika Benkovac. Njezin sin (19) prepoznao je simptome i shvatio da mu je majku ugrizla crna udovica. Sve to Draginja je ispričala liječniku, ali ju je on uputio na novi pregled.
- Kod kuće su mi u tenisici našli mrtvog pauka. U zadarsku bolnicu došla sam oko 21 sat, pet sati nakon ugriza. Brzo su mi dali serum, ali me u križima i preponama boljelo neizdrživo sve do poslije ponoći i teško sam disala. Sad me boli samo noga - rekal je za Večernji list Draginja. Da u Benkovcu nisu prepoznali da je riječ o ubodu crne udovice, potvrdio je i voditelj zaraznog odjela zadarske Opće bolnice, Boris Dželalija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Skaljarin 1950 24.07.2009.

    a jesmo legendeee...

  • mayhem26 24.07.2009.

    Pa to je samo jedan od 50% doktora sa \"INDEX\" diplomom........

  • bluesky 24.07.2009.

    Istinu je rekla ova žena.Taj jad u benkovačkom domu zdravlja trebate doživit,ali Milinović ima važnijeg posla određivat tko će imat dicu a tko ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare