To je to što me zanima!

Uhićen bivši direktor Dinama: Pijan prijetio partnerici nožem

Zvjezdan Cvetković (54) i njegova partnerica posvađali su se u ponedjeljak oko 2.40 sati. On ju je udario te joj je na kraju zaprijetio nožem. Žena je pozvala policiju
Vidi originalni članak

Bivši igrač i sportski direktor Dinama Zvjezdan Cvetković (54), a danas skaut u klubu, pijan je nožem zaprijetio partnerici (51). Nakon što ga je ispitao, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu zabranio mu je da joj prilazi.

Cvetković je s partnericom zajedno četiri godine, no u posljednje vrijeme veza im je postala turbulentna. Kada je u njezinu mobitelu i na laptopu vidio da kontaktira s drugim muškarcima, poludio je od ljubomore.

U kući u Zagrebu u 2.40 sati u ponedjeljak posvađali su se, a potom ju je i udario te joj na kraju, prijavila je policiji, zaprijetio nožem. Pozvala je policiju koja je Zvjezdana privela i utvrdila da je imao više od promila alkohola u krvi. Nakon kriminalističkog istraživanja predali su ga pritvorskom nadzorniku na triježnjenje, a od tamo su ga doveli na sud. 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • liliana 27.08.2014.

    Da li netko zna tko ja ta gospođa ili gospodična?

  • liliana 27.08.2014.

    Ja da sam muškarac,takvu ženu bi samo izbacio van,na ulicu usred noći.

  • liliana 27.08.2014.

    Zašto kontaktiraš sa drugim muškarcima dok si u vezi,tako ti i treba.Ne sjedi se na dva stolca.Žene se igraju vatrom.Jedan da ju uzdržava,a drugi da joj upotpuni slobodno vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare