To je to što me zanima!

Uhićen QShaman, krznaš koji je odigrao bitnu ulogu u opsadi na Capitol Hillu. Privode i ostale...

Čovjek koji je postao simbol kontroverznog pokreta QAnon, predvodnik opsade zgrade kongresa, uhićen je u Arizoni. Tri dana nakon prosvjeda nađen je i tereti ga se za neovlašteno upadanje u zgradu.
Vidi originalni članak

Priveden je čovjek s rogovima i krznom poznat pod nadimkom Q Shaman. Predstavlja se i kao Jake Angeli, a njegovo puno ime je Jacob Anthony Chansley.

Tereti ga se za neovlašten ulazak u instituciju i za nedolično ponašanje. Danas je bio u pritvoru. 

BLOKIRALI MU PROFIL Donald Trump ne odustaje, nastavlja bitku s Twitterom

Policija je uhvatila i muškarca koji je snimljen kako nosi postolje s govornicom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lica prosvjeda 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zove se Adam Christian Johnson. U petak je odveden u zatvor okruga Pinellas, u svojoj matičnoj državi Floridi. 

Sky News javlja da su policajci 36-godišnjaka brzo identificirali na društvenim mrežama, a zatim su njegove lokalne novine Bradenton Herald otkrile da je iz Parrisha, male zajednice oko 40 kilometara južno od Tampe.

UŽIVO IZ WASHINGTONA Prijetnja nacionalnoj sigurnosti: Iz Kongresa ukrali dva računala

Independent piše da je Johnson otac petero djece. Na dan prosvjeda po društvenim mrežama dijelio je više fotografija sebe unutar kongresa. Od prije je poznat policiji. Optužen je za posjedovanje marihuane i kršenje uvjetne kazne. 

FBI i tamošnja policija intenzivno tragaju i za ostalim osobama koje su neovlašteno upale u kongres. Još uvijek daju nagradu od 1000 dolara svakome čije informacije dovedu do uhićenja. 

SVI PITAJU ZA PRVU DAMU Gdje je bila Melania? Dok su svi divljali, fotkala je tepihe po kući

Idi na 24sata

Komentari 85

  • mark13 10.01.2021.

    Što ne pišete kako je Bijela kuća zatvorena , da su Potus i Fotus na sigurnom i da je počeo građanski rat u Capitol.u ?

  • pulari1 10.01.2021.

    Hapšenje je tek krenulo a sad predstoji ono pravo.Svi koji misle da je moguće tek tako provaliti u jednu takvu instituciju se jako varaju.Policija je namjerno pustila hordu da naprave nered i da naravno optuže Trumpa za incident.Međutim istina je sasvim drugačije nego li mediji prenose a sad kreće pravi show i hapšenje svih satanista ne samo u Americi nego i po Europi.Živi bili pa vidjeli kako oroz biber melje 😜

  • mark9_1 10.01.2021.

    Mislim da je sve izrežirano jer ima jako puno videa gdje se PD Capitol dogovara sa " prosvjednicima" i onda zajedno kreću prema ulaznim vratima. Čupavi je inače glumac i odigrao je svoju ulogu baš kao iz Simsona... zar nije čudno da lik vadi pištolj i u tome trenutku sa dvije strane " prosvjednici" snimaju mobitelom njegovu ruku i pištolj kako puca u ženu koja pada " mrtva" bez kapi krvi a ostali ne bježe već dižu palac gore hmm.

Komentiraj...
Vidi sve komentare