Show

Komentari 56

Gdje je bila Melania? Dok su svi divljali, fotkala je tepihe po kući

Gdje je bila Melania? Dok su svi divljali, fotkala je tepihe po kući

Dok se brojni mediji i javnost pitaju hoće li se Melania oglasiti povodom upada u Kapitol, izvor iz Bijele kuće rekao je CNN-u da od toga neće biti ništa. 'Ona više nije mentalno ni emocionalno spremna uključiti se u to'

Mnogi su se zapitali gdje je bila Melania Trump (50) dok su pristaše njezinog supruga Donalda Trumpa (74) upadale na Kapitol ove srijede i divljale. Odlazeći američki predsjednik ubrzo se oglasio na društvenim mrežama, na koje mu je pristup u međuvremenu zabranjen, a isto je učinila i njegova kći Ivanka (39). Međutim, Melania se nije javljala...

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok su se tisuće pristaša Trumpa slijevale u Washington i opsjedale epicentar američke demokracije, prva dama u Bijeloj kući je imala foto-session, piše CNN.

'Fotografirani su tepisi i drugi predmeti u predsjedničkoj rezidenciji i istočnom krilu', rekla je za CNN osoba upoznata s dnevnim aktivnostima Melanie.

Slovenka je navodno zainteresirana za objavu knjige koja će se baviti predmetima koje je obnovila otkako je ušla u Bijelu kuću. 

Dok se brojni mediji i javnost pitaju hoće li se Melania oglasiti povodom upada u Kapitol, izvor iz Bijele kuće rekao je CNN-u da od toga neće biti ništa. 

'Ona više nije mentalno ni emocionalno spremna uključiti se u to', naveo je. 

Do srijede navečer dvije su njezine asistentice, šefica ureda Stephanie Grisham i Anna Cristina 'Rickie' Niceta, tajnica Bijele kuće - podnijele neopozive ostavke.

Najčitaniji članci