To je to što me zanima!

Uhićen za pokušaj ubojstva: Nožem u prsa ubo muškarca

Muškarac (32) je tijekom sukoba s trojicom muškaraca jednog ubo nožem. On je uhićen, a protiv ostalih se podnosi kaznena prijava zbog sudjelovanja u tučnjavi
Vidi originalni članak

Zadarska policija uhitila je muškarca (32) kojeg sumnjiče da je u četvrtak na području Benkovca nožem u prsa ubo 23-godišnjaka i teško ga ranio. 

- Sumnjiči ga se da je u četvrtak oko 21 sat, u improviziranom objektu pokraj akumulacijskog jezera Baštica pokraj Smilčića, tijekom fizičkog sukoba s 23, 29 i 35-godišnjakom koji su ga napali, nožem u predjelu prsa ubo 23-godišnjaka i teško ga ozlijedio. Taj je 32-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a protiv 29 i 35-godišnjaka Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sudjelovanja u tučnjavi - istakao je Elis Žodan glasnogovornik PU zadarske, javlja Večernji.

Ranjenom muškarcu pružena je pomoć u zadarskoj Općoj bolnici. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • volim sunce 11.07.2015.

    Tri na jednoga i sad on kriv što je ostao živ??? Kud ide ovo naše sudstvo???

  • pčela 11.07.2015.

    Linija manjeg otpora(čitaj-manje posla) izgleda ovako:Sve ih prijavi za tučnjavu a poslije neka sud odredi što se dogodilo.Ovdje je učinjen izuzetak jer ubodenog nisu prijavili.

  • krnjevo 11.07.2015.

    Jednoga uhitili zbog pokušaja ubojstva, drugu dvojicu kazneno prijavili zbog sudjelovanja u tučnjavi... a što je sa četvrtim? Zar on nije zaslužio kaznenu prijavu samo zato jer je uboden, iako je isto kao i ostali sudjelovao u tučnjavi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare