To je to što me zanima!

Pretresli stan u Radićevoj, uzeli kutije: Bačić je Bandiću nosio novac poduzetnika Lončarića?

Istražitelji su bili u Zavodu za zaštitu spomenika kulture i uzeli papire vezane za bivšu Tvornicu električnih žarulja. Na njenom prostoru je planirana investicija Vrtovi svjetlosti uhićenog Milana Lončarića
Vidi originalni članak

U tijeku je policijski pretres u stanu u Radićevoj ulici u Zagrebu. Policija je tamo od šest ujutro. Taj stan je navodno u vlasništvu uhićenog Milana Lončarića. Istražitelji iz stana u Radićevoj iznijeli su dvije kutije i vreću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim toga, pretres je bio i u pogrebnom poduzeću u Radićevoj.

Osim njega, uhićen je i ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić. Prema neslužbenim informacijama, Kazimir Bačić se sumnjiči za trgovanje utjecajem, a Lončarić za davanje mita. 

Potvrđeno nam je i da su istražitelji bili danas u gradskom Zavodu za zaštitu spomenika kulture i prirode i uzeli dokumentaciju vezanu za bivšu Tvornicu električnih žarulja. Na njenom prostoru je planirana investicija Vrtovi svjetlosti investitora Milana Lončarića, koji je uhićen zajedno sa ravnateljem HRT-a Bačićem. Istražitelji sumnjaju da je Bačić nosio mito pokojnom gradonačelniku Milanu Bandiću vezanu za tu investiciju. Zasad nije poznata protuusluga koja je učinjena, ali prostor TEŽ-a je u jednom svom dijelu štićeno kulturno dobro.

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • HDZ n1 30.06.2021.

    Jadni ljudi za sto su ginuli!

  • zujan kradezejovski 30.06.2021.

    Dakle slinavci iz uskoka se ipak bojali banderasa

  • mala vatra 30.06.2021.

    Gospođa Rukavina je odavno po sili zakona trebala biti u penziji..kakvi nadzorni i ini odbori..dajte najte...

Komentiraj...
Vidi sve komentare