To je to što me zanima!

Uhitili Albanca (20), u putnoj torbi švercao je 10 kila trave

U pregledu autobusa iz Albanije pronađena je torba s 10 kilograma marihuane, a utvrđeno je da ju je prevozio albanski državljanin (20) kojeg su uhitili
Vidi originalni članak

Dubrovačka policija uhitila je mladića (20) iz Albanije koji je u Hrvatsku pokušao prošvercati deset kilograma marihuane. Drogu je prevozio u putnoj torbi vozeći se u autobusu albanskih registracija. 

Na granični prijelaz Klek autobus je stigao u srijedu u 21.15 sati. Kontrolom policijskih službenika iz Metkovića, u suradnji s djelatnicima carine, u prtljažnom prostoru pronašli su putnu torbu s paketom droge za koju je utvrđeno da je vlasnik mladi Albanac.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 20-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • najiram 10 08.01.2017.

    imam trave kolko god hoćeš nemojte švercati samo se javite i kosite do mile volje...imam onu svilnu onu visoku englesku...imam šaš vrlo dobar...imama dremljavicu...navali narode...sve besplatno...poz...

  • 06.01.2017.

    Migranti prelaze granicu legalno, a ljekovito bilje je ilegano ?!? LOL !

  • Jersey 06.01.2017.

    Korova ??😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare