To je to što me zanima!

Uhitili bandu koja je krala i za 600 kn prodavala djecu

Kina: Čak 13 motorista otimalo je djecu i za samo 600 kuna prodavali su ih parovima bez djece. Mamili su ih slatkišima i odvozili svojim motorima
Vidi originalni članak

Kineska policija uhitila je u srijedu 13 članova bande koja je otimala djecu i prodavala ih. Za otprilike 600 kuna djevojčice i dječake do deset godina prodavali su parovima koji nisu mogli imati djecu. Puno mlađim mališanima cijena je bila i mnogo veća. Prodavali su ih za oko 17.500 kuna. Svi članovi bande vozili su motore. Policija je otkrila da su u gradu Yueyangu kraj Pekinga prilazili djeci koja su se bez nadzora roditelja igrala u dvorištima pred svojim kućama ili na igralištima. Namamili bi ih igračkama ili slatkišima. Djecu koja bi im prišla zgrabili bi, posjeli na motore i odveli. U trenutku uhićenja s kriminalcima je bilo petero djece. Policija će ih vratiti roditeljima. Nakon istrage pokušat će pronaći i ostalu djecu koju su prodali. Nije poznato koliku će zatvorsku kaznu dobiti trgovci djecom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kalangurgut 14.01.2009.

    kako sam više puta isticao Goli otok je bilo divno mjesto za kriminalce. Uvjeren sam da kinezi imaju neku inačicu istog

  • banja 14.01.2009.

    Pa naravno da ce dobiti metak u čelu , blažu kaznu nisu zaslužili ...

  • brutale 14.01.2009.

    Pa kakvi su kineski zakoni nebi me iznenadilo da dobiju metak u čelo, a račun za metak pošalju obitelji. To bi im možda bila i manja patnja nego boraviti godinama u kineskim zatvorima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare