To je to što me zanima!

Uhitili beskućnika, 17 godina živio je pod tuđim imenom

Kalifornija: Policija je u utorak uhitila beskućnika, Josepha Kidda, koji je 17 godina živio kao Larry Smith. Pravi Larry čak je nekoliko puta zbog njega bio u pritvoru
Vidi originalni članak

Joseph Kidd (56) uhićen je u utorak u okrugu Placer u Kaliforniji gdje su ga optužili za obmane i prevare koje je činio 17 godina. Policija kaže da su Kidda nebrojeno puta uhitili  i poslali u zatvor gdje je imao pravo na socijalno i zdravstveno, a sve pod imenom Larryja Smitha, prenosi Daily Mail.

Pravi Larry Smith (67) 17 je godina bezuspješno pokušavao očistiti svoje ime. Njegov ugled bio je toliko okaljan da su mu uskratili zdravstveno osiguranje i oduzeli mu vozačku dozvolu. Nevolje su išle toliko daleko da su ga nekoliko puta pritvorili zbog prekršaja koje je Kidd počinio. 

Smith je godinama, kontaktirajući brojne agencije, pokušavao pronaći čovjeka koji je za sobom ostavljao samo neplaćene račune i kaos, ali Kidd je bio neuhvatljiv.

Prošli tjedan sreća mu se osmjehnula jer je policija okruga Placer privela Kidda zbog sumnje da je potraživao povlastice pod tuđim imenom.

- Odgodit ću svoju mirovinu kako bih ovo popravio. Stvarno neću otići u mirovinu dok ova sitacija ne bude riješena- rekao je detektiv okruga Placer Jim Hudson.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • p i j e v a c 06.02.2011.

    to se zove dobro organizirana policija...

  • dsrbloger 06.02.2011.

    Ako vas zanima ponešto od DRUGOM SVJETSKOM RATU, slobodno posjetite www.dsr.bloger.hr :) :) nastavite čitati 24sata.

  • Ivan2707OS 03.02.2011.

    a da sluuuuuučajno nije obrnuto ??!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare