To je to što me zanima!

Uhitili državljanina BiH: U autu našli pištolje, streljivo i drogu

Kako je u ponedjeljak priopćila sisačko-moslovačka policija, 44-godišnjak je kazneno prijavljen zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade, nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari
Vidi originalni članak

 Na graničnom prijelazu s BiH u Hrvatskoj Kostajnici u petak ujutro uhićen je 44-godišnji državljanin BiH za kojim je raspisana međunarodna tjeralica, a u automobilu norveških registracija kojim je pokušao ući u Hrvatsku policija je pronašla i dva pištolja sa streljivom te 528 tableta koje se nalaze na popisu droga.

 Kako je u ponedjeljak priopćila sisačko-moslovačka policija, 44-godišnjak je kazneno prijavljen zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade, nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, kao i izbjegavanja carinskog nadzora te neovlaštene proizvodnja i prometa drogama.

 Predan je pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PRAVILO BROJ 8 17.04.2018.

    je su li nasli dvojne putovnice

  • ravno1 17.04.2018.

    Zašto se naglašava droga? Danas Bernardić u 24 sata kaže da je konzumirao drogu, jučer Beljak u NU2 kaže da je konzumirao drogu, svojevremeno Mirella Holly preporučuje "konzumiranje marihuane u rekreativne svrhe" itd. A također svojevremeno, su mnogi ismijavali Ružu Tomašić kada je tvrdila da u Saboru mnogi vole krafne. Kao i Damira Kajina kada je tvrdio da i u Istri vole krafne.

  • mily59 16.04.2018.

    Iz Bosne, konačno jedan a da nije Hrvat

Komentiraj...
Vidi sve komentare