To je to što me zanima!

Uhitili dvojicu Belgijaca: Kroz Hrvatsku su švercali migrante

Mlađi 34-godišnji muškarac je u kobiju prevozio više stranih državljana iz Pakistana i Iraka, a stariji 50- godišnji je vozio u prethodnici kako bi upozorio svog partnera na policiju
Vidi originalni članak

Koprivnički policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Belgije, starosti 34 i 50 godina, i predali ih pritvorskom nadzorniku. 

Njih se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela "Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma".

IDU PREKO BALKANA Prelasci migranata preko kopna dvostruko su češći ove godine

Sumnja se da je  34–godišnjak u četvrtak, 26. studenoga u teretnom automobilu prevozio više stranih državljana Pakistana i Iraka različite starosti, dok je drugim vozilom, tzv. prethodnicom upravljao 50–godišnjak.

Dvojac su zaustavili policijski službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu. Prema stranim državljanima koje je osumnjičeni prevozio postupa se sukladno Zakonu o strancima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • rodrigo baf 29.11.2020.

    Belgijci Šaćir, Sabahudin i Adnan. Nema šta isto počinje sa B ali nije Belgija nego Bosna.

  • Pobotchnick Leeyoobo 29.11.2020.

    Barbarska plemena iz benneluxa

  • jo2hn8ny 29.11.2020.

    Ma nije moguće. Oni to nikada ne bi radili, pa oni su obični humanitarci koji žele svima njima najbolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare