To je to što me zanima!

Uhitili 'Fantoma s Trešnjevke': Uhodio djevojku, često ulazio u dvorišta i gledao kroz prozore...

Zagrebački policajci su istraživanjem utvrdili kako je muškarac, kojeg je sugrađanin prijavio da stoji u dvorištu jedne kuće na Trešnjevci i gleda kroz prozor, isti muškarac koji je uhodio djevojku (24)
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je kako su u ponedjeljak zaprimili dojavu da je u Ivanečkoj ulici na Trešnjevci građanin uočio čovjeka u dvorištu koji je gledao kroz prozore kuće. Čovjek je pobjegao, a policija je krenula u potragu. Brzo su ga uočili na terenu i odveli u službene prostorije. 

Utvrdili su da je 41-godišnjak osoba koju se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela "Nametljivo ponašanje" na štetu 24-godišnjakinje. 

RAZBOJNIK U BIJEGU Zaprijetio oružjem i opljačkao poštu na zagrebačkoj Trešnjevci

Naime, sumnja se da je od početka travnja do polovice srpnja 2020. u više navrata uhodio i pratio djevojku. Htio je s njome uspostaviti kontakt, no ona je to odbijala. Bez njezine volje dočekivao ju je ispred mjesta zaposlenja, a onda bi se biciklom vozio pored nje do njene kuće. Kod djevojke je to izazvalo tjeskobu i strah za vlastitu sigurnost. 

Osumnjičeni je i od sredine ožujka ove godine, pa sve do uhićenja, nastavio s istim ponašanjem. 

MASKIRANI NAPADAČ Zaprijetio oružjem i otuđio novac iz poslovnice igara na sreću na Trešnjevki u Zagrebu

Policijski službenici s Trešnjevke utvrdili su kako je muškarac zalazio u dvorišta obiteljskih kuća i razgledavao kroz prozore, no time nije ispunio obilježja kaznenog djela i prekršaja. Ipak, zbog takvog neprihvatljivog ponašanja, građani su ga prozvali "Fantomom s Trešnjevke". 

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu - priopćila je policija. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • seagul 06.05.2022.

    On je zenama gledanjem podizao samopouzdanje davao kopliment. Zatvorivsi ga pocinili ste veliku gresku sad cete imati epidemiju zenske bipolarnosti

  • bezeveze 05.05.2022.

    Kakva je ovo vijest boze sacuvaj.....

  • Zmejz 05.05.2022.

    A gdje je ime i prezime toga "šaptača prozorima" ??? Hahaha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare