To je to što me zanima!

Uhitili ga na granici, dužan državi više od 3,2 milijuna kuna

Utvrđena je sumnja da je uhićeni kao odgovorna osoba dviju tvrtki u vremenu od 2016. i 2017. godine počinio kaznena djela zlouporabe povjerenja, utaje poreza ili carine, prouzročenju stečaja...
Vidi originalni članak

Na ulasku u Republiku Hrvatsku u subotu 1. kolovoza na graničnom prijelazu Pasjak, djelatnici granične policije zatekli su 46-godišnjeg muškarca za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene gospodarskog kriminaliteta.

Naime, kriminalističkim istraživanjem kojeg su proveli pripadnici Službe gospodarskog kriminaliteta i korupcije policijske uprave primorsko-goranske, utvrđena je sumnja da spomenuti kao odgovorna osoba dviju tvrtki u vremenu od 2016. i 2017.  godine počinio kaznena djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, utaje poreza ili carine, prouzročenju stečaja, a uz to i povredu vođenja poslovnih knjiga. 

UHIĆEN I LIMAR (30) Lopovi 'padaju' jedan o jedan: U Zadru se nastavljaju uhićenja kradljivaca i preprodavača auta

Počinjenjem navedenih kaznenih djela oštetio je Državni proračun Republike Hrvatske i dvije tvrtke s područja Primorsko-goranske županije, za oko 3,2 milijuna kuna. Nakon uhićenja na granici 46-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku i  istom je određen istražni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ursuss 05.08.2020.

    Čudno..a koliko je Davor Šuker dužan državi ( na listi poreznih dužnika... ) i nikome ništa...aaaaa... pravda je spora i nedostižna-za neke..

  • 04.08.2020.

    kak mamića nisu pa ovaj je amater.. a tek bandića mentora

  • 04.08.2020.

    dajte samo me podsjetite koliko je dužan HDZ za što su i optuženi

Komentiraj...
Vidi sve komentare