To je to što me zanima!

Uhitili ih: Dvojica provalila u trgovinu, pomagači pobjegli

Mladići stari 26 i 25 godina, državljani BiH provalili su trgovinu Verbent u Aleji lipa. Policajci su ih zatekli u trgovini i uhitili, a druga dvojica su im uspjela pobjeći
Vidi originalni članak

Policajci su u noći na srijedu u Dubravi u pljački trgovine zatekli dvojicu državljana BiH i uhitili ih.

Mladići stari 26 i 25 godina provalili su trgovinu Verbent u Aleji lipa. Policija je izašla na teren nakon dojave građana. Kada su došli zatekli su dvojac u trgovini, a druga dvojica muškaraca krenula su bježati. 

Jedan od policajaca u znak upozorenja ispalio je dva hica u zrak no dvojica su pobjegla. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 22.01.2015.

    jucer ujutro.....oko 10:30 porsche cayene na autocesti bosanskohercegovacih registracija....vozim kombi i obilazim kamion....kao da mi je netko rekao da pogledam na retrovizor....sletio se lola kao da ga netko ganja....niti mi je blicao nit ikoji kljinac....hebeni porsche se samo stvorio iza mene...da se nisam maknuo ubio bi i mene i jos 5 ljudi koje sam ja vozio....nakon nekoliko trenutaka iza njega proletise i presretaci...ganjaju njih....vidimo u daljini da ga stize bembura ali ovaj se ne zaustavlja....testira lik porschea dobrano.....na izlazu sa autoceste vidim sa desne strane prije kucica parkiran bmw presretaca ali nevidim bijelog cayena...potjera kao iz filmova... mozda su to ta dvojica pa se dali u bijeg

  • ivanbiljan68 22.01.2015.

    Ja sam osobno,mišljenja da tu prste imaju -narkići i-alkići,pušači,oni strastveni i dokoličari željni avanture ove vrste-jer nemaju sramote i njima je dobro i u zatvoru.Trenutna ili sekundarna sreća.

  • 21.01.2015.

    Pun je grad neprijavljenih ljudi, pojma nemamo tko je sve u gradu.....vidim Rumunje i Bugare čak u narodnim nošnjama, ima svega....opreza nikad dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare