To je to što me zanima!

Uhitili muškarca koji opljačkao Splitsku banku zbog dugova

Zagrepčanin (45) je tri puta opljačkao poslovnice Splitske banke. Utvrdili su da se radi o klijentu banke koji je bio dužan kamatarima te je pljačkao svojim pištoljem
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je 45-godišnjeg D.Đ., koji je od studenog prošle godine tri puta opljačkao poslovnice Splitske banke u Maksimiru i u Vlaškoj ulici. 

Prvi put je opljačkao banku u Maksimiru 23. studenog kada je uz prijetnju pištoljem razoružao zaštitara i ukrao oko 70.000 kuna. 

Drugi put je 8. svibnja upao u poslovnicu u Vlaškoj i ponovno razoružao zaštitara, ali mu se plan izjalovio te je pobjegao bez novca. Vratio se 23. svibnja u banku u Maksimirskoj i pobjegao s oko 88.000 kuna. 

Pištolje koje je uzeo zaštitarima sakrio je u šumi u istočnom djelu grada. Policija ga je pronašla nakon što su objavili snimku nadzornih kamera i utvrdili da se radi o klijentu Splitske banke. Zatekli su ga kod kuće. Za pištolj kojim je pljačkao imao je dozvolu. Muškarac se na razbojništva odlučio iz očaja jer je bio dužan kamatarima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jeboteled 25.05.2012.

    Ako ovako nastave, bit ce jos puno ovakvih slucajeva .... Doveli su ljude od ruba ocaja! Katastrofa :(

  • zlundralo 25.05.2012.

    sad su svi kvit,isplatio kamatare,uzeo od banke koja cijeli život pljačka njega

  • Ivo Lola Ribar 25.05.2012.

    u principu, zatvorio je krug. kamatari ionako drze lovu u bankama, dobivaju i kratkorocne pozajmice kad im ustreba, banka pljacka gradjane ali legalno, kamatari isto i koga sad da gradjanin opljacka, kamatara ili banku?? izbor je logican.

Komentiraj...
Vidi sve komentare