To je to što me zanima!

Uhitili piromana: Izazvao požar kod Trogira, čeka ga prijava

Piroman je otprije poznat policiji, a još 2005. izazvao je požar kod Trogira u kojem je izgorjelo sedam hektara. Trenutačno je u pritvoru i bit će kazneno prijavljen
Vidi originalni članak

Policija je uhitila J. E. (34) iz Trogira nakon što je u noći na četvrtak namjerno izazvao požar u blizini Trogira.

Vatru je palio upaljačem na nekoliko mjesta, a ukupno je izgorjelo 2,5 hektara makije, maslinika i vinograda. Piroman je otprije poznat policiji, a još 2005. godine izazvao je požar kod Trogira u kojem je izgorjelo sedam hektara. Poznat je i po brojnim remećenjima javnog reda i mira. 

Pritvoren je i slijedi mu kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Vinzenzo 16.09.2012.

    S njim lijepo u zatvor jer je opasan po okolinu, naplatiti mu drastičnu novčanu kaznu i ne da samo svira ku... u čeliji, nego da svaki dan pošumljava, bilo da je sunce, kiša, bura, oluja. To bi trebalo vrijediti za sve uhvaćene piromane.

  • sajps 15.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • LjiljanaMilovanovic 14.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare