To je to što me zanima!

Uhitili serijskog razbojnika: U Zagrebu opljačao 25 trgovina, benzinskih, ljekarni, pošta...

Dolazio je maskiran, a zatim uz prijetnju pištolja ili noža od zaposlenika tražio novac koji bi mu oni predavali u strahu i bojazni za vlastiti život
Vidi originalni članak

Muškaraca (34) na području Zagreba sumnjiči se da je počinio 25 kaznenih djela 'Razbojništva', izvijestila je PU zagrebačka.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni od početka siječnja pa sve do sredine listopada 2022. godine pljačkao trgovine, benzinske, ljekarne, kladionice i pošte. Do sada je poznato čak 25 slučajeva po zagrebačkim kvartovima.

'PA GDJE JE NESTAO?!' Tko se nije skrio... Nevjerojatna fotka! Policajac ga tražio zbog droge: Hm, gdje bi mogao biti!

Dolazio je maskiran, a zatim uz prijetnju pištolja ili noža od zaposlenika tražio novac koji bi mu oni predavali u strahu i bojazni za vlastiti život.

Plijen je u ukupnoj vrijednost oko 15.950 eura.

SAKRILI POD NOGAMA Klinča Selo: Srbin i Slovenka u autu imali po kilogram heroina i kokaina, policija ih uhvatila

Kako javlja Telegram, istražitelji su razbojnika identificirali na osnovnu DNK. Naime, na nekim je lokacijama ostavio trag, a tamo gdje nije bilo takvih tragova je identificiran zbog odjeće koju je nosio. Upravo je ta odjeća pronađena kod njega nakon uhićenja. 

Telegram doznaje kako se radi o sinu hrvatske sutkinje i uspješnog odvjetnika, a u razbojništva je krenuo navodno zbog kockarskih dugova. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Splitski cvit 30.03.2023.

    Naravno za zlatnog sinA uglednih roditelja nema niti inicijala. Neka mu majka sudi, a otac da ga zastupa tako će biti najrealnija kazna😂.

  • 30.03.2023.

    Dobro da ste ga ulovili nakon što je pokrao pola grada

Komentiraj...
Vidi sve komentare