To je to što me zanima!

Uhitili skupinu koja je zakapala žive ljude, vođa bio Arkanovac

Policija je objavila da su trojica uhićenih još proljetos dovedeni u vezu s oružanim pljačkama, ali sada ih se tereti i za ubojstva. Vođa skupine tvrdi da je Makedonac
Vidi originalni članak

Mađarska policija uhitila je šestero ljudi za koje vjeruju da su povezani sa stravičnim ubojstvima u Budimpešti. Radi se o skupini beskućnika, a njihov vođa izjasnio se kao makedonski državljanin iako kod sebe nije imao nikakve isprave. Mađarski portal FN piše kako je navodno bio u zloglasnim Arkanovim postrojbama te da je sudjelovao u ratu u Hrvatskoj. 

Policija je objavila da su trojica uhićenih još proljetos dovedeni u vezu s oružanim pljačkama, ali sada ih se tereti i za ubojstva. Do sada su u šumi na otočiću Čepel, na jugu Budimpešte, pronašli četiri leša koja još nisu identificirali. 

Na moguće počinitelje upozorio je 30-godišnji Rumunj koji je bio svezan i živ zakopan, ali se uspio osloboditi. Na internetu je opisao sve što mu dogodilo i kako se borio za život. Prema njegovom svjedočanstvu, monstrum je imao uhodani princip mamljenja žrtava. Prvo bi se s njima sprijateljio, a onda ih pozvao na piće i druženje u šumu gdje je živio. Nakon što bi ih napio, premlatio bi ih, opljačkao i žive zakopao. Isti scenarij zadesio je i Rumunja. Muškarac mu je, prije no što ga zakopao, rekao: "Slušaj me. Znam što radim. Dok sam bio komandos u vojsci ovako smo zakapali ljude. Nećeš se osloboditi. A budeš li micao rukama samo ćeš zabiti lice u zemlju i udaviti se". 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • andrej11 14.08.2011.

    srbin je srbin i tu nema povratka...

  • vulevucko 14.08.2011.

    Nije bunjevac jer bunjevci nemaju Madjarska imena i prezimena!Ja sam iz Vojvodine i taj moze biti samo Madjar iz Vojvodine koji je kriminalac a takve je Arkan privlacio sebi da ubijaju i pljackaju koristeci JNA kao stit gde su stradali mnogi mladi momci ni krivi ni duzni zbog bolesnog Slobe i njegovih glupih ideala i one krave u Moskvi sa teletom!Arkan se nije smio pustiti kada je bio uhicen vec priveden pred sud i mnogo manjeg zla bi se dogodilo.Slobu je gurao Stambolic u politiku neznajuci kakav ce biti ovaj zvar kada se iste docepa pored onog monstruma sa cvetom u kosi i to ga je kostalo glave na kraju su ga zakopali na Fruskoj Gori.Ovi ovakvi bolesnici treba da se sto prije lociraju i uhite jer su navikli ubijat i ubice za cigaretu a ne za novac ili kartice!Kako je moguce da ga tolike godine Madjari nisu nijednom legitimisali ili je imao lazna dokumenta ali opet licni opis nije promjenio i eto budale sta uradi nevinim ljudima posli 4\5 pive..

  • nikola970 14.08.2011.

    sjecam se dobro. prvi vasi komentari za paravinju Srbin, dokle ce Srbi po Hr, opet Srbi, Traktorijada, kad ono stiti ga Hrvatska drzava da se ne isporuci Srbiji, mediji sad cute, on sve cinio da bude isporucen Hrvatskoj, sad tvrdi da je i za ubistvo slago samo da bi bio isporucen u Hr, ko da nista nije bilo! ko zna sta sve zna, ciju zastitu ima, vasih sluzbi, zato je i bio tako bahat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare