News

Komentari 62

Uhitili skupinu koja je zakapala žive ljude, vođa bio Arkanovac

Uhitili skupinu koja je zakapala žive ljude, vođa bio Arkanovac

Policija je objavila da su trojica uhićenih još proljetos dovedeni u vezu s oružanim pljačkama, ali sada ih se tereti i za ubojstva. Vođa skupine tvrdi da je Makedonac

Mađarska policija uhitila je šestero ljudi za koje vjeruju da su povezani sa stravičnim ubojstvima u Budimpešti. Radi se o skupini beskućnika, a njihov vođa izjasnio se kao makedonski državljanin iako kod sebe nije imao nikakve isprave. Mađarski portal FN piše kako je navodno bio u zloglasnim Arkanovim postrojbama te da je sudjelovao u ratu u Hrvatskoj. 

Policija je objavila da su trojica uhićenih još proljetos dovedeni u vezu s oružanim pljačkama, ali sada ih se tereti i za ubojstva. Do sada su u šumi na otočiću Čepel, na jugu Budimpešte, pronašli četiri leša koja još nisu identificirali. 

Na moguće počinitelje upozorio je 30-godišnji Rumunj koji je bio svezan i živ zakopan, ali se uspio osloboditi. Na internetu je opisao sve što mu dogodilo i kako se borio za život. Prema njegovom svjedočanstvu, monstrum je imao uhodani princip mamljenja žrtava. Prvo bi se s njima sprijateljio, a onda ih pozvao na piće i druženje u šumu gdje je živio. Nakon što bi ih napio, premlatio bi ih, opljačkao i žive zakopao. Isti scenarij zadesio je i Rumunja. Muškarac mu je, prije no što ga zakopao, rekao: "Slušaj me. Znam što radim. Dok sam bio komandos u vojsci ovako smo zakapali ljude. Nećeš se osloboditi. A budeš li micao rukama samo ćeš zabiti lice u zemlju i udaviti se". 

Najčitaniji članci