To je to što me zanima!

Uhitili su muškarca koji je bengalkom opekao curicu

Policija sumnjiči Josipa S. (25) iz Opuzena da je u subotu mahao bakljom čija je iskra pala u kolica s 10-mjesečnom curicom. Dobio je kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Sinjska je policija provela kriminalističku obradu nad Josipom S. (25) iz Opuzena. Sumnjaju da je on u subotu oko 19.30 sati u Sinju opržio bebu bengalkom. Bio je u svadbenoj povorci i mahao upaljenom bakljom ispred kafića. Iskra je pala u kolica u kojima je bila 10-mjesečna curica. Zapalila joj je haljinicu i opekla natkoljenicu. Na sreću, curica nije teže ozlijeđena te je nakon liječničke pomoći puštena na kućnu njegu. Josip je priveden u ponedjeljak te je nakon krim-obrade pušten. No dobio je kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • saloma 01.09.2009.

    2borg, neke stvari se dogode u trenu i ne možeš predvidjeti da će u svadbenoj povorci biti kreten s bengalkom. da je to normalno vjerujem da bi se maknula isti tren, ali svi znamo da je bengalkama zabranjen pristup stadionima, pa što uopće imaju raditi na trgu gdje je masa ljudi, a i u svadbenoj povorci je sigurno bilo djece. da je netko od te djece ozljeđen onda biste srali što se djete imalo uopće voditi. nije majka kriva, ima pravo biti s djetetom na trgu, kriv je magarac od 25 godina koji očigledno ima mozak 15-godišnjaka čim je razmišljao kao takav

  • teodora 01.09.2009.

    Čovječe pa zar je bengalkama mjesto u svadbenoj povorci ? E pa ja mislim da nije ili je to dio novog nacionalnog folklora ! Ali ta tema je neki dan već iscrpljena a za ove što se nikad neće naučiti ne vrijedi ponavljati.

  • 2borg 01.09.2009.

    da.. cjela svadbena povorka je bila pažljivo osmišljena urota da bi on mogao bengalkom opuriti djete... mislim da je sve to bio običan nesretan slučaj i da, taj lik je mogao biti oprezniji. Uostalom, gdje je bila djetetova majka? Ako je vidjela svadbenu povorku u blizini i čovjeka kako maše bengalkom zašto nije maknula dijete?

Komentiraj...
Vidi sve komentare