To je to što me zanima!

Uhitili su muškarca koji je htio zapaliti konzulat Srbije u Rijeci

Navodno je počinitelj Riječanin srednje dobi, a motiv zbog kojeg je to napravio za sada je nepoznat. Po svemu sudeći, policija je slučaj riješila u roku od 24 sata
Vidi originalni članak

Policija je uhitila muškarca koji je na vrata Generalnog konzulata Republike Srbije u Rijeci u srijedu oko 4 sata u noći bacio staklenu bocu  sa zapaljivom tekućinom. Iako to policija nije potvrdila, izvori Novog lista bliski konzularnim krugovima u četvrtak poslijepodne su decidirano ustvrdili kako je slučaj riješen u roku od 24 sata. 

Navodno je počinitelj Riječanin srednje dobi, a motiv zbog kojeg je to napravio za sada je nepoznat. 

Podsjetimo, počinitelj je pokušao zapaliti tekućinu u boci, nakon čega je bocu bacio prema vratima konzulata. Boca se razbila, tekućina se prolila, no kako se nije zapalila, na vratima i pročelju zgrade nisu nastala oštećenja.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • SlotoMania 21.04.2013.

    Treba to izmlatit ko vola...i puno ime i prezime na sred novina!!! Vise je dosta budaletina i retarda koji svako malo prave nerede i teroriziraju gradove...danas zapaljena boca sutra sjekira i bomba ko ovaj ludjak u kaficu!!! Ma dokle vise??? A taj podatak da je pravoslavna crkva nije bitan nego je bitno da se idioti i ludjaci zatvore da normalni mogu normalno zivjeti,,,bez straha!!!

  • vujec 19.04.2013.

    Bacio pivsku flašu i ostatak pive a srpčine odmah dikle paniku,idite več jednom iz hrvatske,koju i tako mrzite.

  • AntonTrdić 19.04.2013.

    neznam ako ste culi a li radi se o "mad max" ... lik koji se tako prozvao i samo radi okolo po rijeci barufe... jucer su ga lovili cijeli dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare