To je to što me zanima!

Uhitili su tinejdžera (19) koji je ispred kluba pretukao mladića

U subotu oko 3.20 sati, ispred kluba na Kennedyjevom trgu u Zagrebu je pretučen mladić (17). Policija je dovršila istragu nad mladićem (19) kojeg sumnjiče za napad
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je dovršila krim istraživanje nad 19-godišnjakom kojeg sumnjiče da je teško ozlijedio maloljetnika (17). Također je dovršeno istraživanje nad 20-godišnjakom zbog sumnje da je ozlijedio drugog maloljetnika, te nad još pet mlađih osoba koje se sumnjiči da su sudjelovali u tučnjavi.  

- Osumnjičeni su u subotu, 16. kolovoza oko 3,20 sati na Trgu J.F. Kennedya, ispred noćnog kluba nasrnuli na maloljetnika koji je bio u društvu dvojice maloljetnih prijatelja. U namjeri da teško ozlijedi maloljetnika, osumnjičeni 19-godišnjak je dvaput šakom udario maloljetnika zbog čega je oštećeni pao na tlo dok su istovremeno ostali osumnjičeni verbalno i tjelesno napali oštećenog i više puta ga rukama i nogama udarili po tijelu - izvijestila je PU zagrebačka.

Daljnji napad na maloljetnika spriječio je redar noćnog kluba nakon čega su osumnjičeni pobjegli, a ozlijeđenog (17) je Hitna prevezla u KBC Zagreb.

U tučnjavi je lakše ozlijeđen drugi maloljetnik kojeg je, sumnja se,  20-godišnjak udario šakom te je pao na tlo. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju svi osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu je podneseno posebno izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Behemot 22.08.2014.

    Problem je što se u Hrvatskoj djeca i mladi više ne mogu baviti sportom jer je preskupo, država subvencionira samo profesionalni sport, čak i u školama su se maksimalno smanjili sati tjelesnog jer to kao nije bitno. Bitnije je da Milanovićeva žena uvali svoju knjigu za građanski odgoj, uberu lovu da mogu otplatiti stan, kupiti auto. A to što će se žrtvovati 100.000 djece koji će ostati grbavi jer samo vise pred monitorima, koga boli nešto zbog toga.

  • 21.08.2014.

    Dok su u Zagrebu bili samo rockerski klubovi - Lapidarij, Jabuka, Kulušić itd...takvih stvari je bilo vrlo malo...tu i tamo, vrlo rijetko, čulo se nešto kao, "bježmo idu Martićevci" (dečki iz Martićeve), ili nešto kao "janjevci tuku pankere pred Centrom" (Studentski centar). Bilo je prilično sigurno ići van navečer, bez obzira na supkulturno opredjeljenje ili kvartove...A sada strepim za djecu....

  • ferrari_599 21.08.2014.

    sve vam pise na face stranici platinuma......ne odobravam nasilje ali kako je tamo navedeno, pretuceni mladic je zapoceo svađu. ima nas svakakvih, neko ce odmah reagirat, neko ne. ocito je naletio na ove druge i zato se ne cudim da je tako zavrsilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare