To je to što me zanima!

Priveli ubojicu iz Zagreba: Izbo dvojicu zbog djevojke i djeteta

Prema neslužbenim informacijama, povod ubojstva su bile obiteljske razmirice. Sin ubijenog Vlade P. i njegova partnerica posvađali su se s njezinim bivšim odabranikom s kojim ima dijete
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je uhitila muškarca (24) kojega sumnjiči da je u četvrtak u zagrebačkoj Dubravi hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, ubio Vladu P. (67) i Ivicu P. (42) godine koji su bliski prijatelji i kumovi. 

- Jedna je osoba uhićena povodom ovog kaznenog djela i u tijeku je kriminalističko istraživanje - navode u petak ujutro iz Policijske uprave zagrebačke, iz koje kažu kako je osumnjičenik priveden u četvrtak navečer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dvojica muškaraca ubijena su u četvrtak oko 17 sati u naselju Gornja Dubrava, na adresi Cuglini 13.

Prema neslužbenim informacijama, povod ubojstva su bile obiteljske razmirice. Sin ubijenog Vlade P. i njegova partnerica posvađali su se s njezinim bivšim odabranikom s kojim ima dijete. Spor je izbio kad je mlada žena prije nekoliko dana dijete odvela iz vrtića, što je njezin bivši partner protumačio kao otmicu. 

U četvrtak ujutro je navodno pred kućom trubio i turirao automobilom, što je uznemirilo cijelu obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Mucica_Bucica 28.10.2016.

    Žena s prtljagom = odjeb, osim, ako i lik sam nema prtljage.

  • volimpršut 28.10.2016.

    Ma super si napravio,odličan posao....bolje nisi mogao zadovoljiti sebe!

  • ajetodoo 28.10.2016.

    Kaj nas jebu s izumom "pročitani članci" na profilu, kao da o tome vodim evidenciju ili mi to treba voditi netko drugi.Gomilanje nepotrebnih informacija. Molim uredništvo da i tu ufura aplikaciju "ignoriraj".

Komentiraj...
Vidi sve komentare