To je to što me zanima!

Uhitili su učitelja koji se tukao s učenicima u zagrebačkoj školi

Profesora su uhitili, a policija navodi kako je dvojici učenika zadao ozljede
Vidi originalni članak

Jučer se pojavila snimka sukoba jednog učitelja s učenicima u zagrebačkoj školi. Na sve je reagirala i policija, a njihov odgovor prenosimo u cijelosti.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 61-godišnji profesor škole dvojici učenika za vrijeme održavanja nastave u školi nanio ozljede. Ozlijeđenim učenicima je odmah po događaju pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da su obojica u događaju lakše ozlijeđeni, no nije bilo potrebe za njihovom hospitalizacijom.

Istog dana, 61-godišnji profesor je uhićen nakon čega je po dovršenom kriminalističkom istraživanju utvrđeno da je na štetu maloljetnih učenika počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju, kazneno djelo tjelesne ozljede i dva kaznena djela povrede djetetovih prava.

INCIDENT NA NASTAVI Šokantne scene iz zagrebačke škole! Profesor tuče učenika po glavi, drugi snimaju: 'Ide otkaz'

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je prepraćen pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zagrebačke, dok je protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog navedenih kaznenih djela - rekli su nam iz policije.

Da su upoznat sa snimkom, potvrdili su nam jučer i iz same škole.

"Škola je postupila sukladno protokolima, o događaju obavijestila sve nadležne institucije, uključujući i policiju, te su njihova postupanja u tijeku. Detalje slučaja i njihova postupanja, međutim, ne možemo iznositi. Najstrože osuđujemo svaki oblik nasilja i držimo da nasilje nema opravdanja, neovisno o okolnostima. Slijedom navedenog, pokrenut je postupak otkazivanja ugovora o radu spomenutog nastavnika", napisala nam je ravnateljica.

Idi na 24sata

Komentari 295

  • rexxx 21.12.2023.

    Taj će mali za godinu, dvije završiti u nekom zatvoru kao ovi u Grčkoj

  • mala vatra 21.12.2023.

    A kaj je s balavurdijom koja ga je napala i to sve smišljeno da bi to snimali...oni će dobiti nagradu za video uradak..

  • patak Bubi 21.12.2023.

    A jesu li uhitili i derište koje ga je provociralo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare