To je to što me zanima!

Uhitili tajkuna Željka Žužića zbog financijskih malverzacija

Uhićen je zbog sumnje u financijske malverzacije, a navodno se radi o šteti od nekoliko stotina milijuna kuna. Željko Žužić je uhićen u ponedjeljak ujutro
Vidi originalni članak

Tajkun iz Velike Gorice, Željko Žužić, uhićen je u ponedjeljak po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu, javlja Jutarnji list.

Uhićen je zbog sumnje u financijske malverzacije, a navodno se radi o šteti od nekoliko stotina milijuna kuna.

Večernji list javlja kako je Žužiću policija pretraživala kuću u Velikoj Gorici te poslovne prostore i trgovačko društvo Poljoprivredna stanica. Radi se navodno o kriminalističkom istraživanju koje traje već dulje vrijeme.

Žužić je vlasnik robne kuće Solidum, koji je u središte javnosti došao 1. kolovoza 2007. kada je njegov sin Hrvoje u očevom BMW-u skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginula Ružica Pavić.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • knightrieder 03.01.2014.

    Imamo mi jednog takvog Žužića i kod nas.Ne isplačuje nam plaču,godinama nije plačao doprinose i poreze,do dan danas nisam dobio povrat preza jer ga nije niti uplato.Vlasnik je pola grada ima tucet firmi i aktivni je član u gradskom vijeću.Klinci mu se mogu vozit pijani,lupat miljunske aute jer ipak je on faca!Sponzor je svima,omiljen u crkvi,a dužan je ko Grčka.Nemojte stati samo na Žužiću jer ima ih još.Oni su nam vodili državu od osnutka a sad smo tu gdje jesmo no povezani su sa svima porama društva i čisto sumnjam da će se tu nešto i mijenjati.

  • ursuss 01.01.2014.

    Duuugo im je i trebalo.....za 2-3 tisuće te odmah spakuju,a ovi koji milijune zamrače,treba 5 godina....mogu samo reći ..."konačno"..tko je slijedeći, hajmo Mesiću račun na stol,a ne da ti plaćamo još osiguranja i putovanja....

  • cudak 1 31.12.2013.

    sad sam se baš zapitao da li u drugim zemljama eu ima toliko tajkuna i političara u zatvoru

Komentiraj...
Vidi sve komentare