To je to što me zanima!

Uhitili trenera: Sumnjaju u bludničenje nad igračicama

Djevojka (19) prijavila je trenera koji ju je nakon treninga zlostavljao. Zbog srama je šutjela dvije godine. Javila se još jedna zlostavljana djevojčica
Vidi originalni članak

Zagorska je policija završila krim-obradu nad bivšim 42-godišnjim trenerom ženskog nogometnog kluba. Uhitili su ga u subotu zbog kaznenog djela bludnih radnji. Za to ga je optužila sada punoljetna djevojka (19) iz Zagorja. Dvije je godine šutjela, zbog straha i srama nikome nije mogla pričati da ju je trener seksualno zlostavljao. Tada je bila maloljetna, imala je 17 godina.
- Nakon treninga bi me vozio doma. Ubrzo je počeo ispitivati imam li dečka i jesam li već imala seksualne odnose. Jednom me prisilno poljubio. Uzeo je moju ruku i prisilno stavio na svoj ukrućeni penis... Govorio je kako to mora biti naša mala tajna - povjerila nam se nedavno zlostavljana nogometašica. Preplašena, pobjegla je iz kluba. Prije 15-ak dana prijavila ga je policiji. Nakon naše priče u novinama, policiji se javila još jedna zlostavljana djevojčica (15). Nju je seksualno maltretirao proljetos u drugom klubu.
Policija je, službeno su nam potvrdili u PU krapinsko-zagorskoj, utvrdila kako postoji osnovana sumnja da je trener bludničio nad maloljetnicama. Prepratili su ga u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.
- Da mi se ikada koja djevojka povjerila, sigurno bih odmah reagirao. Ne mogu staviti u vatru ruku za njega. Ako je to doista učinio, mora obavezno odgovarati jer to je zaista strašno. Osramotio je klub - komentirao je uhićenje direktor ŽNK-a.
Uhićenog trenera još zimus su izbacili iz kluba. Objasnili su da nisu bili zadovoljni njegovim radom. Djevojke već dugo ne trenira. U klubu su rekli da im se nije sviđao odnos prema nogometašicama. Nisu sumnjali da nekoga seksualno zlostavlja nego im se nije dopalo što je na treninzima stalno vikao na cure i psovao ih.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • danijel m 18.03.2016.

    nicijisin49 misliš da bi se cure blamirale i izmišljale zlostavljanja i silovanja tek tako? Možda se dogodi tu i tamo neka šiparica koja iz nekog razloga izmisli,ali policija to brzo skuži.vjeruj mi puno je više onih koje šute i trpe u sebi iz straha ili srama!

  • teaa 25.10.2009.

    lik se zove Ivan Čalušić!

  • danijel m 25.10.2009.

    ma čim su ga već prije istjerali znači tu nešto smrdi. a ovaj karter daj molim te na čemu da zavidimo frajeru od 50 koji se oženio curicom od 16? jako pametno nema što, prvo na čemu možeš temeljiti brak sa nekim od 16?? super će vam djeca ispast,dijete odgaja dijete.curica od 16 treba hodati sa dečkima svoje dobi, da mi moja kćer dođe sa nekim od 50 katapulitirao je na Mjesec a on se ne bi digo sa poda. S ve u svoje vrijeme. Druga je stvar kad je cura od 25 s nekim od 45 ili obrnuto npr Madonna i onaj njen koliko 27g razlike, sa 20 i više godina ti si punoljetna osoba i ako te veseli biti sa muškarcem ili ženom starijim 20,30 ili koliko već tvoja odluka. Ali kad te prevari ko Vlatkica Dikana sa mlađjim onda se ne treba žaliti hehe. Ista stvar i veze žena sa duplo mlađima. Jedna je stvar par g razlike a druga 20ak, to su generacijske razlike i teško je to uskladiti. A djeci od 16 mjesto je u školi i eventualno u nekoj vezici sa vršnjacima a ne u braku i potucati se starcima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare