To je to što me zanima!

Uhvatila je kamera: Žena bacila vreću punu štenaca u kontejner

Nadzorna kamera uhvatila je trenutak kad se Sue bešćutno 'rješavala' štenaca. Prijeti joj do sedam godina zatvora zbog brutalnosti prema životinjama. Psiće je spasio slučajni prolaznik...
Vidi originalni članak

Deborah Sue Culwell (54) iz Amerike uhitili su u ponedjeljak jer je bacila vreću punu štenaca u smeće. Nadzorna kamera uhvatila je trenutak kad se Sue bešćutno 'rješavala' štenaca. Prijeti joj do sedam godina zatvora zbog brutalnosti prema životinjama.

Deborah je kod kuće imala preko trideset životinja koje su joj sad oduzeli. Izveli su je iz stana s lisicama oko ruku te ubacili u polcijski automobil. 

Štence je spasio slučajni prolaznik koji je ugledao vreću u kontejneru. S obzirom na veliku vrućinu vani (preko 30 stupnjeva), štence su dijelile minute od sigurne smrti.

- Dobri Samaritanac je odigrao veliku ulogu u spašavanju psića. Njegov je čin herojski i human -  rekao je Chris Meyer, iz životinjske kontrole okruga Riverside.

- Nema isprike za ovakav čin. Mogla ih je odvesti u bilo koji azil. Sramotno - dodao je Meyer.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • spirit lamp 26.04.2019.

    Uzas....fakat mi nije jasno kaj je ljudima tesko kastrirat kuje ili ako se vec moraju rijesit novorodjenih da ih bar odvedu uspavat kod veterinara! Sigurno je to bolje nego ostavit zive zivotinje da se pate i da umru u mukama!!!

  • domoljub029 24.04.2019.

    Američki zakon je strog i nema opraštanja a članstvo u komunističkim - HDZ & SDP partijama joj neće pomoći,.

  • jabuka5 24.04.2019.

    bolesnica , , OVO je zakon , bravo Ameri , kod nas ni za čovjeka nekad ne dobiješ toliko ,,,svako ubijanje ljudi i životinja bi goropadno kaznila , osim iz nehaja ako nije namjerno ,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare