To je to što me zanima!

Uhvatili debelog krvnika ISIL-a koji je brutalno sakatio djecu

Pripadnik ISIL-a poznat pod nadimkom Buldožer je sabljom zatvorenicima odrubljivao glave, a djeci je rezao šake i stopala jer se nisu htjela pridružiti teroristima
Vidi originalni članak

Pripadnik ISIL-a, poznat pod nadimkom Buldožer, div od 130 kilograma koji je ljudima rezao glave sabljom je uhvaćen.

Daily Mail piše da ga je uhvatila sirijska vojska te je objavljena snimka na kojoj se vidi kako terorist leži zavezan na leđima u kamionu. Oko njega se okupila grupa ljudi koja ga je snimila i fotografirala.

Buldožer je odrubio glave desecima zatvorenika i djeci je rezao stopala i šake.

Svijet su obišle snimke na kojima terorist odjeven u crnu odjeću i s maskom na licu ubija ljude. Prva njegova fotografija pojavila se u lipnju 2014. godine na kojoj je pozirao sa strojnicom teškom 52 kilograma.

Prošle je godine Omar (14) ispričao kako mu je Buldožer odsjekao šaku i stopalo jer se nije htio pridružiti ISIL-u. Omar je rekao da je Buldožer okupio grupu djece da gledaju taj stravičan prizor. Fotografiju svojeg mučitelja sačuvao je u mobitelu.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Tarzanova mama 03.06.2016.

    Ajme kako dobro.Ne smiju ga ubit nikako.Do bi bilo prebrzo i prelako.treba govedo mucit tako da pozeli umrijet 100puta.A da ga opet drze na zivotu! Ima tu puno nacina,malo prolistat srednjovjekovnu literaturu tog sadrzaja za dobivat inspiraciju.Krmak mora patit kao niko do sad nevidenom mukom!

  • 99roses 03.06.2016.

    na ovome Planetu bi trebao biti Zakon za ovakve stvorove....oko za oko, zub za zub, tada bi bilo pravde, mislim, da bi mnogi prije dobro promislili, pa tek onda radili takve gadosti drugima....

  • Cobanac12 02.06.2016.

    Jedina ocita poveznica između lika koji drzi mac i ovog u kamionu je pretilost, a jos se i lik s macem barem meni cini dosta glomazniji .. i malo budi sumnju to sto ni daily mail nisu ovo mogli poduprjeti s bilo kakvim informacijama i dokazima pored ovog videa, koji sam za sebe ne govori bas puno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare