To je to što me zanima!

Uhvatili dvojicu: Kod njih našli 30 kila marihuane, novac...

Drogu su skrivali, vagali i prepakiravali u kući na Črnomercu pa je preprodavali. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku
Vidi originalni članak

Policija u Zagrebu je dovršila istragu nad 52-godišnjakom i 28-godišnjakom.

Osumnjičeni su da su na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljali veće količine marihuane koju su potom vozili u  automobilu. Na autu su kako bi sakrili drogu napravili preinake odnosno pretinac pogodan za skrivanje droge. Isto su napravili na motociklu. Drogu su skrivali, vagali i prepakiravali u kući na Črnomercu pa je preprodavali.
Policajci su pretražili kuću na Črnomercu koju su koristili osumnjičeni te su našli ukupno 26.517 grama marihuane pakirane u 33 paketa, 0,1 gram heroina, dvije digitalne vage s tragovima droge i pribor za pakiranje droge. Pretražili su i motocikl 28-godišnjaka te su pronašli ukupno 5269 grama marihuane pakirane u 5 paketa.

- Tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog 52-godišnjaka je oduzet novac te osobni automobil na kojem su pronađene prerade i preinake, dok je od 28-godišnjaka oduzet novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu - objavila je PU zagrebačka.

Kod 32-godišnjeg dilera pronađen MDMA i kokain

Zagrebačka policija prijavila je u četvrtak 32-godišnjaka u čijem stanu na području Trešnjevke je pronađeno 45 komada tableta MDMA i 6,4 grama kokaina namijenjenih za daljnju preprodaju.

Policija sumnja da je 32-godišnjak nabavljao veće količine droge MDMA i kokaina koje je potom skrivao i prepakiravao u svojem stanu radi daljnje preprodaje.

Nakon dovšenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MilanBabic 06.07.2020.

    pa uskoro ce opet biti na ulici takovima se nista ne dogadza inace bih se bojlai kazni

  • galDukat 03.07.2020.

    zasto se gase mali OPG uzgajivaci

  • xnet0822 02.07.2020.

    Još jedna pošiljka za spalionicu "Našicecementa", ovo neka drogerašima bude opomena da se ne isplati baviti nečistim i mutnim poslovima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare