To je to što me zanima!

Uhvatili piromana i vezali ga za drvo do dolaska policije: 'Hvala svima koji su pomogli u akciji...'

Osumnjičenik se opirao lokalcima te su ga morali zavezati za drvo dok ne stigne policija, rekao je tamošnji šef policije John Ward, koji se usput zahvalio svima koji su pomogli u gašenju požara i privođenju osumnjičenika.
Vidi originalni članak

Policija u saveznoj američkoj državi Oregon uhitila je muškarca osumnjičenog da je izazvao dva požara, javljaju američki mediji. Prilikom uhićenja i nije bilo puno posla za policajce, jer su većinu toga odradili lokalci. Oni su gasili požar do dolaska vatrogascaca,  a kad su vidjel sumnjivca, 30-godišnjeg Trennona Smitha, uhvatili su ga i zavezali ga za stablo do dolaska policije.

SASTANAK U DIVULJAMA: U Hrvatskoj ove godine imamo 74 posto više požara nego što je to bilo u istom razdoblju lani...

- Osumnjičenik se opirao lokalnim stanovnicima te su ga morali zavezati za drvo dok ne stigne policija - rekao je tamošnji šef policije John Ward, koji se usput zahvalio svima koji su pomogli u gašenju požara i privođenju osumnjičenika.

- Brze akcije gašenja požara zasigurno su spriječile katastrofu i spasile živote. Ukupna opožarena površina manja je od jednog jutra - stoji u priopćenju kojeg su iz policije poslali medijima.

UŽIVO: JUTRO NAKON POŽARA U ZAGREBU 'Izgledalo je poput opsadnog stanja, neki se vraćaju s odmora jer ne znaju što im je sa stanom'

Smith je uhićen i prebačen u bolnicu jer se ozlijedio prilikom pada. Ali koji sat kasnije prebačen je u pritvor te je protiv njega podignuto nekoliko optužnica za izazivanje požara...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ekscem 28.07.2022.

    A Omča, Laso, Konj, Sedlo i te stvari?

  • Roy Ban 28.07.2022.

    Da ga ja dohvatim više puta bi pao i malo bi se više zadržao u bolnici.

  • šišaj 28.07.2022.

    Dakle i kod njih ima srba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare