News

Komentari 7

Uhvatili piromana i vezali ga za drvo do dolaska policije: 'Hvala svima koji su pomogli u akciji...'

Uhvatili piromana i vezali ga za drvo do dolaska policije: 'Hvala svima koji su pomogli u akciji...'

Osumnjičenik se opirao lokalcima te su ga morali zavezati za drvo dok ne stigne policija, rekao je tamošnji šef policije John Ward, koji se usput zahvalio svima koji su pomogli u gašenju požara i privođenju osumnjičenika.

Policija u saveznoj američkoj državi Oregon uhitila je muškarca osumnjičenog da je izazvao dva požara, javljaju američki mediji. Prilikom uhićenja i nije bilo puno posla za policajce, jer su većinu toga odradili lokalci. Oni su gasili požar do dolaska vatrogascaca,  a kad su vidjel sumnjivca, 30-godišnjeg Trennona Smitha, uhvatili su ga i zavezali ga za stablo do dolaska policije.

- Osumnjičenik se opirao lokalnim stanovnicima te su ga morali zavezati za drvo dok ne stigne policija - rekao je tamošnji šef policije John Ward, koji se usput zahvalio svima koji su pomogli u gašenju požara i privođenju osumnjičenika.

- Brze akcije gašenja požara zasigurno su spriječile katastrofu i spasile živote. Ukupna opožarena površina manja je od jednog jutra - stoji u priopćenju kojeg su iz policije poslali medijima.

Smith je uhićen i prebačen u bolnicu jer se ozlijedio prilikom pada. Ali koji sat kasnije prebačen je u pritvor te je protiv njega podignuto nekoliko optužnica za izazivanje požara...

Najčitaniji članci