To je to što me zanima!

Uhvatili su napadača sa Šalate koji je teško ozlijedio spasioca

Suradnja građana i policije rezultirala je pronalaskom muškarca kojeg se sumnjiči da je teško ozlijedio spasioca na prostoru sportskog rekreacijskog centra Šalata...
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje da je teško ozlijedio 23-godišnjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 24-godišnjak 16. lipnja 2019. godine u Ulici Šalata, na prostoru sportskog rekreacijskog centra, kod bazena došao u verbalni sukob s spasiocem, nakon što je više puta upozoren da ne smije skakati u bazen. Nakon toga osumnjičeni ga je fizički napao na način da ga je prvo udario glavom u njegovu glavu, da bi ga potom još jednom udario i rukom u glavu pri čemu je spasioca teško ozlijedio.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, javlja Policijska uprava zagrebačka.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 21.10.2019.

    Ovaj izgleda ko da ima 40 godina!!!

  • evo ja 21.10.2019.

    igra je malo hrkljuš sa spasiocem,bosanska narodna igra udaranjem glavom u glavu dok jedan ne padne.Nesto kao dva ovna

  • EmilCandor 21.10.2019.

    Nisam imao priliku vidjeti kako policija u Austriji nadzire kupače na bazenima, ali jesam kako kontroliraju karte u podzemnoj željeznici. Dvojica policajaca, kondukter i pas vučjak. Pa ti ne imaj kartu ili reci da nemaš osobne dokumente.

Komentiraj...
Vidi sve komentare