To je to što me zanima!

'Uhvatili su nas zato što sam bila ljubomorna na konobaricu'

Tinejdžerica je otišla sa svojim ljubavnikom i učiteljem matematike na razgovor za posao jer je bila ljubomorna na atraktivnu konobaricu koja ga je namjerno zavodila
Vidi originalni članak

Britanska tinejdžerica koju je učitelj Jeremy Forrest 'oteo' prošle godine otkrila je The Sunu kako su ih ulovili samo zato što je ona bila ljubomorna na konobaricu koja je ponudila posao njezinom ljubavniku. 

Nakon što su pobjegli u Bordeaux, tražili su posao pod lažnim imenima.

Menadžerica puba Victory Alison Cummins ponudila je posao Forrestu. Međutim, školarka koja je putovala pod imenom Gemma Grant inzistirala je da ode s njim u pub jer je bila ljubomorna kako je atraktivna plavuša flertovala s njim. 

Prava priča je kako je Cummins prepoznala Forresta koji je u životopisu napisao da mu je ime Jack Dean i odmah ga prijavila policiji iz Sussexa. 

Dogovorili su se kako će ga namamiti natrag u pub. 

Kad su ih pronašli djevojka je plakala i vrištala

Policajci su ih uhitili dok su izlazili iz malog hotela u kojem su odsjeli. Djevojka je prvo mislila kako su ih napali, ali onda je čula policajku kako govori na engleskom. Plakala je i vrištala.

- Rekla sam mu da ga volim i on je rekao meni. Nisam znala kada ću ga opet vidjeti - ispričala je. 

Forrest je dobio 5,5 godina zatvora zbog otmice djeteta i seksualne aktivnosti s djetetom.

Seksali se i do osam puta dnevno

Njihova afera počela je u srednjoj školi u Eastbourneu. Tada 15-godišnjakinja zaljubila se u učitelja matematike. Oženjeni Forrest počeo je zavoditi djevojku u školskoj uniformi. Prvi puta ju je poljubio u učionici, a ubrzo joj je izjavio ljubav. Čak je napisao i pjesmu o njihovoj vezi pod imenom 'Pucaš me kao heroin',  a otpjevao ju je pod pseudonimom Jeremy Ayre.  

U naredna četiri mjeseca seksali su se u njegovom autu, kući, hotelu, ponekad do osam puta dnevno uglavnom bez kontracepcije. 

Ona je uvjerena da nije pedofil, čekat će ga da izađe iz zatvora

Pobjegli su u Francusku kada je Forrest posumnjao da ih je policija otkrila. Potraga za njima trajala je osam dana. 

Zaluđena djevojka i danas tvrdi kako on nije pedofil te da će ga čekati da izađe iz zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • vamo&tamo 02.07.2013.

    očito ljubav bez granica....ako je prava ljubav to ćemo saznati za 5 godina

  • WOMANIZER 02.07.2013.

    malo jesu godine degutantne, mislim nije on star, problem je što je on punoljetan, a ona nije, ali prema ovoj priči se čini kako je ovo stvarno ljubav i da ju nije prisiljavao, tako da...

  • IvanaMimi_1 02.07.2013.

    jeremy zna kako puca heroin

Komentiraj...
Vidi sve komentare